Beoordelingen van Restaurant Ou Hai Groningen

Recente recensies van Restaurant Ou Hai Groningen

4 sterren na 475 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer perfect en goed eten!!!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk lekker gegeten. De porties zijn altijd ruim en smakelijk en vandaag was geen uitzondering. De bezorging vlot, dus wat wil je nog meer?

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer erg goed en lekker. 😁😁😁

, 19-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer geweldig, alleen jammer van de warme cola.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel bezorgd en heerlijke maaltijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging keurig op tijd. Eten was erg smaakvol zonder overdreven zout te zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was weer vlot en prima! Kwaliteit van het eten was ook weer goed, zoals gewoonlijk. Alleen, ik had een gerecht met garnalen vandaag en de hoeveelheid garnalen viel flink tegen, vooral omdat er wel een meerprijs voor garnalen wordt gerekend! Dat was wel teleurstellend...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook deze keer weer heerlijk gegeten. Babi Pangang was voortreffelijk. Één foutje: Nasi besteld, maar kregen bami.

, 16-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We waren met drie man, was wel een beetje weinig

, 16-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom super lekker gegeten. Heerlijke en knapperige babi-pangang met ketjap sauce. Voor het eerst een loempia speciaal besteld. Ook deze was heerlijk. Wij zijn al jaren fan van OuHai !!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en vlot en netjes bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed. De pangsit alleen maar deeg. Zat geen vulling in. De bezorging netjes maar 20 min te vroeg !!

, 08-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dikke prima! Het eten was goed te doen, niet duur, en de verzoeken dat bijvoorbeeld de bami vega moest zijn en zo zijn gewoon prima behandeld. Goed te betalen ook. Als ik weer chinees moet hebben bestel ik hier zo weer.

, 08-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer van een heerlijke twee persoons maaltijd genoten, na bezorging was het eten nog lekker warm, een compliment. Keurige bezorging dank u wel.

, 07-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen een halfuur al bezorgd. Eten was super lekker en en ik had super veel voor weinig geld. Zeker een aanrader!

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Briljant als altijd! Beste Chinees van Groningen. .. 't Was Pinksteren, Zondag en voetbal op TV.. dus ik begrijp dat de bezorging langer duurde dan ik gewend ben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten prima. Bezorging ruim een uur na extra telefoontje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zoals altijd weer perfect!!!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, smaakvol en goed eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mis de pinda en de suroeng dr sous is wat gelatineg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer online besteld Het eten was zeer goed Een aanrader Doen we zeker weer

, 27-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelde Bami, kreeg nasi.Niks mis met de nasi hoor, maar niet wat ik besteld had. Jammer.

, 27-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als eerdere keren: kwaliteit uitstekend en bezorging was ook naar tevredenheid.

, 27-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als er haar in het eten zit, word het bij ons niet gegeten maar weggegooid. Want we eten geen voedsel waar mensenhaar in zit.

, 26-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel hier regelmatig. Goed eten goede service

, 23-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk

, 23-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en snelle bezorging. Niets op aan te merken.

, 23-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgelopen vrijdag voor het eerst een online bestelling geplaatst. Binnen een half uur was de bezorger er al. Het menu voor 2 personen was ruimschoots voldoende en lekker.

, 20-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als het nu slecht was had ik hier dan nog bestelt ?

, 15-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was heerlijk en de bezorging prima. restaurant is een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij waren blij verrast van de geleverde maaltijden. Vaak is de kwaliteit niet erg best bij bezorging van deze maaltijden. Maar bij Ou Hai was het SUPER !!! Ook de temperatuur prima ondanks de afstand. Dank daarvoor. Wij komen zeker terug !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, heet, lekker. Het mager spek was helaas niet zo knapperig als ik gewend ben. Maar dit is een chinees waar de standaard sowieso hoog ligt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon..net als anders.. weer goed eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer perfect!!!!!

, 11-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Menu A (officieel voor 2, maar genoeg voor 4 personen)

, 08-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker veel voor een goede prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker was goed heet top!!!! Bezorging was goed op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en de bezorging razendsnel. 20-25 minuten na de betaling hadden we het eten. En dat op zondagavond.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed hoor de tjap thoy was erg lekker en de rest gaat later ik heb besloten dat jullie beter zijn dan de happy garden beter verzorgt en vers al met al een verademing. mp.

, 05-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kan niet beter hulde

, 04-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader

, 02-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, snel, warm, compleet.

, 01-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het eten was, zoals we gewend zijn, weer prima en de bestelling werd stipt op tijd geleverd. Gewoon klasse!

, 30-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, een vlotte en nette bezorging en een lekkere hap!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van het bestelde uitstekend. Snelheid van bezorging opmerkelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd prima eten daar. Wel ruim van te voren bestellen om zo een tijd aan te geven. anders duurt de bezorging erg lang

, 17-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben prima gegeten. Het was meer dan genoeg voor ons tweeën en het was erg lekker. De bestelling kwam 10 minuten vóór de verzochte tijd, maar dit was voor ons geen probleem en de bezorger bood hier netjes zijn excuses voor aan. Enige minpuntje: We hadden een gratis drankje verwacht, maar dit is helaas niet bezorgd. Klein foutje, kan gebeuren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De ossenhaas met champignons was heerlijk. Bezorging ook op afgesproken tijd. Bestel niet weer bij een ander.

, 15-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer perfect!!!!! Heerlijk gegeten!!

, 14-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, veel eten, warm bezorgd. Vriendelijk personeel en goede service! Wij waren heel tevreden!

, 12-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde wel erg lang

, 10-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging kwam iets te vroeg (vroeg juist of deze iets later kon), maar verder dik in orde!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was razendsnel. Eten was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden over het eten en bezirging

, 03-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel de kwaliteit als de bezorging was helemaal top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fast delivery and nice food

, 29-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets anders dan lof! Heerlijk en vers.

, 27-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Redelijk van smaak, maar het was Nasi in plaats van Bami Rames. Heel jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijden voor een zeer betaalbare prijs. Levert de bestelling op de afgesproken tijd af. Voormij 5terren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed verzorgd Prima porties en was lekker van smaak.Wij gaan zeker vaker hier bestellen

, 22-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke tjap tjoy gehad, veel gevarieerde en lekkere groenten

, 21-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en bezorging mooi op tijd

, 20-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Constante kwaliteit en altijd goed op tijd bezorgd!

, 19-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

een dikke tien voor de kok en de bezorger

, 18-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles zeer goed!

, 14-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd en als altijd lekkere verse groenten. Dat proef je gewoon!

, 14-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Zelfs bij een menu voor 1 persoon kreeg je een grote bak bami. Vaste klant.

, 13-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soep en koe Lu yuk saus was minder lekker dan ik gewend ben en de bezorger was te vroeg, gelukkig was ik net thuis. Verder was alles weer erg lekker!

, 03-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd, compleet, warm, voldeed aan mijn wensen (er wordt daadwerkelijk gehoor gegeven aan de 'opmerkingen'). Keurige bezorger. Uitstekend, zoals altijd ;)

, 02-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect als altijd.

, 27-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk. Vriendelijke bezorger was er precies op afgesproken tijd.

, 26-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer perfect!!!!!!!!!!!!!

, 24-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging netjes op tijd. Het eten daarentegen was geheel tegen onze verwachtingen echt smakeloos en niet te eten dit keer. Na al onze goede beoordelingen dit keer dus een slechte. Het leek net of het eten al een paar dagen oud was en opgewarmd. Voor ons een koude douche

, 24-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet zo tevreden als anders. Tomatensoep had een rare bijsmaak en loempia's speciaal hadden zonder saté saus heel weinig smaak.

, 20-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

haal hier vaker mijn eten maar deze keer was het uitstekend en de bezorging was erg vriendelijk

, 20-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snel bezorgd en voldoende voor 4 personen :D. Inmiddels al twee keer besteld en de derde keer doen we het zeker weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk !! zeer zeker een aanbeveling !!

, 17-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niks op aan te merken. Precies op tijd en goed eten

, 11-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!!!! Heerlijk eten!!!!

, 09-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, maar 40 minuten te vroeg bezorgd. De familie was nog niet thuis en kreeg dus lauw/koud eten.

, 09-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten en smaak zijn erg lekker. Voor het eten dus mijn aanrader nr1. Helaas zijn de bezorgtijden te lang . Deze conclusie is na meerdere keren een bestelling te hebben gedaan gerechtvaardigd

, 07-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top!!!!!

, 05-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt geweldig!!! Snelle bezorging en heerlijk eten!!!!!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

jaren klant geweest totdat ik via via een ander adres aanbevolen kreeg e wat een verschil betreffend restaurant gesloten, dus toch maar weer hier besteld , bah bah , vette nasi, harde droge babi pangkan , waterige soep , slof spul bij de kip en smakeloos , enkel de fuh junh hai was eetbaar , en 3 euro betalen voor een zak kruimel kroepoek, echt de laatste maal geweest , vriendin van me heeft alles laatst van jullie zo in de asemmer gekiept , het is gewoon niet lekker, niet vers, smaakloos ...jammer , neem een KOK in dienst , maar ik ga het niet weer aan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfect

, 03-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker

, 29-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk , als altijd , deze keer alleen drankje vergeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, alleen het was erg vet.

, 26-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ossenhaas + champignons was heerlijk. Ook nog goed warm en bezorging op afgesproken tijd. Een aanrader!

, 24-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Snelle bezorging.

, 24-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het restaurant moet beter naar de bestellingen kijken had bami besteld en kreeg rijst en waten de mini loempia's vergeten.

, 21-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten als vanouds weer dik in orde! Bezorging duurde 75 minuten... wellicht omdat zaterdag 18uur t drukste moment van de week is..

, 21-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Loempia's vers maar hadden weinig smaak en de varkenssaté was droog en taai en smaakte ook niet goed.

, 12-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

58 Mifang Goreng Ou Hai speciaal (Babi pangang, Foe Young Hai, Koe Loe Yoek, 1 gebakken garnaal en 1 stokje saté)€ 14.60 aanrader !! echt lekker en veel

, 08-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere maaltijd maar niet erg warm meer bij bezorging. Bezorger was 20 minuten eerder dan aangevraagd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed warm eten gekregen en prima op tij d geleverd.Gewoon zo doorgaan .

, 02-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur lang op mijn bestelling moeten wachten! Eten was OK

, 02-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is goed. Echter 3 uur (!) lang wachten op het eten is het niet waard. En dit was niet de eerste, maar zeker wel de laatste keer dat we zo lang hebben moeten gewacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel respect voor het personeel van Ou Hai, dat het gisteravond duidelijk ontzettend druk had. Om half 7 een bestelling geplaatst (er stond netjes op de site dat de bestelling 60-120 minuten zou duren). Uiteindelijk om kwart voor 9 gebeld hoe ver de bestelling was. Bij afhalen was het wel in 20 minuten klaar. Bij aankomst in het restaurant werd pas goed duidelijk wat een nieuwjaarsdag betekent voor bezorgrestaurants: een non-stop rinkelende telefoon, een tien/twintigtal mensen wachtende op hun eten, ca 50 bonnetjes nog op de toonbank en eten dat razendsnel door het luikje kwam. Ondanks de lange wachttijd, waar ik alle begrip voor heb, was de kwaliteit zoals altijd top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en smaakvol eten

, 30-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Veel eten over dus nog een dag van kunnen eten! Aanrader dus.

, 28-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer geweldig! ????????

, 28-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwaliteit is geweldig bezorging snel en vriendelijk

, 26-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zonder meer van uitstekende kwaliteit, heerlijk!

, 26-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals gewoonlijk fantastisch. Het is te merken dat de gerechten met zorg worden gemaakt en de porties zijn ook meer dan voldoende. Het kan soms een beetje lang duren (40 min tot iets meer dan een uur) voordat de bestelling arriveert, maar het eten stelt nooit teleur

, 24-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten en snelle bezorging!

, 22-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via de site besteld. Een tijd genoteerd. De bestelling was keurig op tijd, vriendelijke bezorger. Het eten was goed verpakt en was van prima kwaliteit.

, 20-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde bijna anderhalf uur voordat het eten geleverd werd.

, 14-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 12-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel...

, 12-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de babi pangang niet in satesaus wat ik wel besteld had????

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk. Alleen de wachttijd is steeds langer. Besteld om 16.30 uur en bijna 1 uur moeten wachten. Op mijn verzoek om contact op te nemen bij lange wachttijd is niet gereageerd. Jammer want de kinderen vielen bijna om.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor 10 man eten besteld. Rond de middag besteld voor 6 uur s avonds. Eten was precies op tijd afgeleverd en het was heerlijk! Meer dan voldoende. Top!

, 07-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden bami besteld maar kregen nasi. Verder altijd goede service bij ou hai

, 05-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed, weer heerlijk gegeten. tot de volgende keer.!

, 05-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en erg lekker eten . Zoals gewoonlijk .

, 04-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben weer echt genoten! Complimenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed

, 02-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd snel en superlekker en het eten was goed heet....

, 01-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, maar twee uur gewacht op het eten. Hierbij geen enkele tegemoetkoming voor het wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het duurde deze keer erg lang(5 kwartier) voordat de bestelling er was. Ik vond de geleverde maaltijden (keuzemenu) taaie stukken in de babi pangang en in te grote stukken gesneden groenten (rauwe paprika) en kip in de kip met kerriesaus.Ik heb het nog nooit eerder gedaan maar deze keer heb ik mijn eten in de afvalemmer gekieperd. we bestelden vaker bij dit restaurant en dat was meestal prima te eten maar nu was het echt onder de maat.

, 28-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was bijna koud, 3kwartier te laat en eigenlijk niet erg lekker. De ketjap saus was zo dik en zoet dat het wel op keukenstroop leek. Doordat het eten bijna koud was proefde alles hetzelfde. En ook allemaal zoet zoet zoet. En dat voor dat bedrag? En 3 kwartier te laat zonder excuus... We dachten dat we eindelijk weer een goede Chinees hadden gevonden, maar helaas....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

veel te lang moeten wachten. 16.58 uur besteld. ong. 18 40 afgeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere maaltijd, prima in orde. Helaas duurde het wel 1 uur en 20 min voordat het er was maar een vriendelijke bezorgster.

, 16-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede kwaliteit. Mooi op tijd geleverd.

, 15-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon heerlijk..!

, 15-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en redelijk snel geleverd. Goed gevulde tomatensoep en een andere aanrader: "Babi Pangang met ketjap saus (+Chinese Bami)". Wellicht iets duurder dan andere restaurants, maar meer dan de moeite waard!

, 12-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is goed.

, 09-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en veel. Top!

, 06-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keuzemenu A besteld maar na een uur nog niks ontvangen. Toen gebeld; hij werd direct gebracht. Dat was zo, maar dan wel zonder het gratis drinken en de mini-loempia's. Jammer. Rest wel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurt de laatste tijden heel lang met bezorging.

, 27-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer, erg smakelijk! Helemaal goed, Top. Bezorging op tijd en prettig!

, 27-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn vriendin en ik bestellen hier altijd de kip saté en babi pangang gecombineerd met Bami. De kip is altijd perfect zacht, echt overheerlijk. De bezorging belt 5 minuten van tevoren om vast te waarschuwen dat de bezorger er bijna is. Aanrader!

, 24-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging is tegenwoordig weer mooi op tijd. Het keuzemenu met drie gerechten is favoriet. Mooie gerechten om uit te kiezen. Het enige wat ik mis is een beetje sambal, maar verder helemaal prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit eten. Altijd warm bezorgd, netjes verpakt. Lekkere mals vlees en kip, goede gerechten en leuke menu's. Vaste klant omdat het altijd goed is!

, 16-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel deze keer als de vorige keer van ongeveer een maand geleden meer dan anderhalf uur op de bestelling moeten wachten. Geen belletje van de Chinees om te zeggen dat het later wordt omdat ze de drukte niet aankunnen. Pas nadat wij zelf belden pas een sorry tis druk. Geen extraatje er bij om het goed te maken. 2 keer op een rij. Kwaliteit van het eten is meer dan prima.

, 15-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten én top bezorging!

, 14-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer prima, alleen het gratis blikje cola vergeten... jammer

, 13-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mifang erg flauw, geen smaak. Loempia was slap bij aankomst. Meer dan een uur moeten wachten.

, 13-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde belachelijk lang voor het eten bezorgd werd (1,5+ uur). Bami erg flauw, Pangsit en Koe loe youk ook matig.

, 11-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde veeeeeeeelste lang bijna 2 uur wachten beetje jammer kun je zeggen we hebben het druk ja iedereen heeft het druk daarom wou ik snel wat eten bestellen maar dat ging niet op

, 11-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, maar het duurde anderhalf uur voor ik het eten had en dat op een maandagavond vind ik apart

, 09-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijk. Royaal. Warm en op tijd geleverd.

, 08-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel eten

, 07-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging, binnen 3 kwartier! De babi pangang vond ik wat taai helaas.

, 03-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde een uur en 3 kwartier voordat de bestelling arriveerde. Gebeld met het restaurant om te vragen wanneer het kwam en daar werd heel luchtig op gereageerd en gezegd dat 2 uur wachttijd heel normaal is. Waardeloze service, nooit bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het eten is prima, maar de bestelling werd pas 1h en 40 min na het bestellen bezorgd. Ook klopte een deel van de bestelling niet. Gezien het lange wachten maar genoegen genomen met hetgeen bezorgd was. Jammer, gemiste kans.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was top! Het werd zeer snel bezorgd en het was erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima. Helaas duurde het 1u en 40 minuten voordat het werd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd eten met een goede kwaliteit. Zorg wel dat je op tijd bezorgd, want het duurt soms wat aan de lange kant. Helaas waren ze dit keer vergeten het drinken mee te leveren, maar ze hebben dit opgelost door deze de volgende keer te leveren. Al met al prima eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgers zijn altijd netjes..maar wat je als eten krijg is 9 van de 10 slecht..ze hebben het altijd druk en je krijg je bestelling Altijd laat.

, 30-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 2 en een half uur eten, gebeld na anderhalf uur waar het bleef en ik moest nog maar even geduld hebben werd er gezegd. Eten was lauw en zat weinig smaak aan. Jammertje dit en zal geen vervolg meer krijgen

, 27-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige keer was een keer wat minder, nu terug op topniveau. Enige kleine nadeel is dat het blikje drinken altijd tegen warm eten aan ligt en dus nooit bij het eten genuttigd kan worden. Tenzij je van lauwe cola houdt.

, 27-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden smidags al besteld toen de winkel nog gesloten was. we wouden om 18:00 ons eten hebben aangezien er ook nog allemaal zelfgemaakte eten op tafel stond I.V.M trouwdag. de bezorger kwam pas om 18:15 , 15 later dan geplant erg jammer. Daar in tegen was het eten heerlijk

, 26-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en op tijd bezorgd.

, 26-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zondagavond bezorgmenu C en loempia speciaal besteld. De korst van de loempia was niet zo knapperig als anders, maar toch was de loempia dik in orde. De bezorgtijd was voor een zondagavond 55 minuten en dat was heel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd (30 minyten naar lewenborg), en heerlijk vers!

, 21-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk zo als altijd, Twee uur geleden besteld en op tijd afgeleverd.

, 21-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, extreem lange bezorgtijd (>1.5 uur)

, 19-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuk adverteren met gratis drankje maar nu al voor de tweede keer niet gekregen. Voor de rest prima binnen te houden ;)

, 18-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mifang was prima. De pindasaus van de Gado Gado was te waterig waardoor er geen smaak aan zat, net of het aangelegd was met water

, 17-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden nasi met een gerecht met kerriesaus besteld. Toen we alles uitpakten bleek dat er een bakje niet goed was afgesloten en alles zat er onder. Niet echt handig..tip alle bakjes goed afsluiten en recht vervoeren op de scooter!! Kwaliteit van het eten was wel goed

, 13-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super!!!!!

, 30-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en erg snel!

, 28-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging ging snel,het eten was heerlijk en blikje cola gratis gekregen. Goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers. Goed warm. Gewoon uitstekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Extra betalen bij iDEAL en aangeven met hoeveel ik betaal vind ik idioot en tast mijn privé aan.

, 26-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Loempia was erg vet, smaakte verder wel ok

, 20-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was prima en het eten was geweldig lekker. We hebben genoten.

, 15-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was op de aangevraagde tijd bij ons. Het eten was heerlijk. Vers en goed van smaak. Genoeg over om er nog een keer van te eten. Zeer tevreden.

, 12-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer prima maar ik zou er graag wat sambal (in een bakje) bij willen en van ons mag het wel iets minder aan bijbehoren, dat houden we altijd over. Maar wel nog altijd lekker weer voor Nederlandse begrippen.

, 11-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heel lekker gegeten en het is snel en netjes bezorgd! We zullen dit zeker vaker doen :)

, 11-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

fantastisch , als altijd

, 08-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima verzorgd en nog heel warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eten en de bezorger een 10. Alleen jammer dat het vanwege de drukte bij 1,5 uur duurde

, 02-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 01-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Constant uitstekende kwaliteit en keurig op tijd bezorgd!

, 31-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag 31 juli voor de 2e keer geen kroepoek ontvangen bij mijn bestelling bezorger kwam het nog wel even brengen helaas niet weer gezien

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Snel, vriendelijke bezorgster en lekker eten.

, 27-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, goede temperatuur ondanks reistijd >15 min. Goede kwaliteit eten!

, 27-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle bezorging .

, 25-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed en het duurde zo'n drie kwartier voordat het kwam, prima. Alleen erg jammer dat het blikje drinken was vergeten. Beetje onzorgvuldig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon een lekkere hernieuwde kennismaking met een portie Bami Rames, had het gerecht al ruim 20 jaar niet meer gegeten ! Exact zoals ik me herinnerde. Gewoon goed.

, 21-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was, zoals we gewend zijn, weer zeer goed en de bezorging was heel vlot (na ongeveer een half uur). Kortom het was weer prima in orde!

, 19-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging beter dan de vorige keer

, 18-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekkere chinees! Blijven hier bestellen: babi pangang en daging smoor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd. Super lekker, goed warm, hele vriendelijke mensen en een super snelle bezorging!

, 15-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, de pittige saus was ook echt pittig en de groenten niet slapgekookt. Echte aanrader.

, 12-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel in huis binnen 25 minuten en nog lekker ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakt prima zoals altijd, snelle bezorging. Helaas wel (weer) lekkende bakjes, waardoor deze eerst schoongemaakt moeten voor het eten. Graag hier op letten bij het bezorgen!

, 09-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch lekker eten (enorme hoeveelheid), bezorging half uur na bestelling. Prima!

, 07-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima maar weer zoetzure saus bij gerecht, terwijl duidelijk aangegeven is dit niet te willen. Dit is nu de tweede keer dezelfde fout

, 07-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Uitstekende levering

, 06-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekker, goed en een goed portie eten. Zeer smaakvol

, 04-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd goed eten. Menu van 18,90 voldoende voor 4 personen

, 03-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijk bezorging en het eten was weer super, babi pangang kip kerrie en kip met ketjapsaus en bami. Loempia er bij de lekkerste van Groningen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed maar jammer dat er ondanks duidelijk aangeven er toch zoetzure saus over de maaltijd heen zat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd neem ik nasi djawa lekker pittig altijd op tijd en aardige bezorgers kon minder .........

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

, 21-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen hier wel vaker en dan is het prima. Vandaag was de babi ketjap (het vlees) echt te droog. Daarnaast was dit keer voor de tweede keer op rij geen blikje bezorgd. Echt een gemiste kans. Daarbij kwam de bezorger ook ruim 20 minuten te laat. Jammer, jammer, jammer!

, 21-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stopt om 6 uur, heerlijk eten en lekker veel!

, 21-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Chinees van Groningen en vandaag perfect op tijd bezorgd! Je krijgt daarnaast enorm veel eten voor je geld, dus helemaal goed.

, 20-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Snelle bezorging en goed warm! Erg fijn restaurant! Ga zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smakelijk en binnen de tijd bezorgd

, 15-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was specifiek besteld zonder ui/paprika ivm allergie, helaas zat het er vol mee

, 15-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima. Maar het duurde bijna twee uur (60-90 minuten stond aangegeven)

, 14-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten en service is altijd top! Bestel hier al jaren

, 13-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service en lekkr

, 13-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima en ook op tijd bezorgd. Houden zo.

, 11-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super!!! Lekker warm en tatsy

, 10-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd goede kwaliteit en service

, 10-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Bezorging duurde wel meer dan een uur

, 10-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas voor t éérste n mindere ervaring gehad. De koe lo yuk en de mini loempias waren niet knapperig en hadden n wat sloffe, muffige smaak. De balletjes waren wat taai, alsof t lang ingepakt was.

, 10-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten en snel bezorgd

, 07-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie hoeveelheid en kwaliteit

, 07-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor 3,30 kreeg ik dusdanig weinig satesaus (misschien 150ml?) dat ik alsnog de keuken in moest om zelf maar wat te maken.... Wij vonden de babi pangang en babi ketjap lekker. De babi ketjap was wat ingedikt, wij vonden dit lekkerder zo. Wij zouden zeggen: een net iets bovengemiddeld chinees restaurant, met prijzen van een goed chinees restaurant (dus net iets te duur voor het geleverde eten). Van de drie chinese restaurants die wij tot dusver hebben geprobeerd in Groningen, is dit vooralsnog de beste.

, 04-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Babi pinda besteld babi ketjap gekregen

, 01-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en heel snel geleverd, jammer dat de bijgeleverde frisdrank niet meer gekoeld is

, 30-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden helaas geen gratis blikje drinken gekregen terwijl we dat wel hebben ingevuld. Verder was het heerlijk!

, 29-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten. Bezorging duurde erg lang. Na een uur gebeld en tot de conclusie gekomen dat we het beter konden afhalen want het kon nog wel een uur duren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel gebracht

, 26-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten zoals altijd prima! Maar bezorging laat steeds meer te wensen over. Begrijp dat het druk kan zijn maar als ik na 2 uur moet bellen om vervolgens te horen dat eten nog bereid moet worden word je echt niet vrolijk. Bel de klant zelf dan even dat wachttijd enorm is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heeeerlijk

, 23-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De loempias zijn heerlijk maar de bezorgtijf laat ver te wensen over 2 uur wachten is veels te lang de honger was al over en eigenlijk hadden we zoiets van het hoeft niet meer. Erg jammer

, 23-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, maar wel lang op moeten wachten.

, 23-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een van de betere kanton restaurant van Nederland! Voor bezorging of afhalen ! Goede kwaliteit vers en op smaak! Zeker als je zelf het menu samensteld en bij sommige gerechten als nasi en tjap suey vegetarisch neemt ! Ik geef een 8+ Voor Kip in con bao saus, mager spek of tsa sieuw !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijdstip bezorgd die wij vroegen. Super! En dan ook nog eens heet en zo lekker.

, 20-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had Bami besteld maar kreeg er voor in de plaats Nasi. en jammer dat je extra moet betalen met I-deal . Dus dan maar weer contant aan de bezorger.

, 18-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas 2 uur en driekwartier op onze bestellimg gewacht. Kreeg na 1.5 uur een berichtje dat de bestelling onderweg zou zijn, maar na een dik half uur wachten toch maar even gebeld. Bleek de bestelling nog in het restaurant te liggen. Als tegemoedkoming zou ze er wat extras bij doen. Dit bleek een zakje kroeppoek te zijn. Ondanks dat wij een grote bestelling hadden van 64 euro. Dit vind ik echt een teleurstelling. Voelde me niet serieus genomen.

, 16-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2 uur wachten is wel heeeeel erg lang ????

, 16-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was gisteren erg druk bij Ou Hai. Daar kwam ik na ongeveer een uur na de bestelling achter. Dit had men wel netjes op de site gezet. Daar stond dat de bezorgtijd op kon lopen tot +/- 90 minuten. In ons geval was dat ongeveer 120 minuten. Het eten was dan, zoals altijd, wel weer erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We begrijpen dat het druk is vandaag,maar we hebben 2.40 uur moeten wachten.Na 1.30 hebben we gebeld en zou het met 30 min bezorgd worden maar vervolgens nog 40 min te laat.Dus we zijn zeer ontevreden Mvg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was lekker, behalve dat ik kroepoek erbij had besteld en die er niet bij zat.

, 08-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte goed en bestelling was op tijd binnen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zoals altijd

, 04-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en dit keer snel bezorgd.

, 04-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd geleverd en nog goed warm. Heerlijk gegeten !!

, 04-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel altijd bij Ou Hai en als ik alleen thuis ben de babi pangang met pindasaus. Meestal heerlijk maar deze keer vond ik de kwaliteit van het vlees niet geweldig.

, 02-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect lekker en vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super niet lang wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede bezorging en zoals altyd lekker gegeten

, 28-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten! Verse groente, mals vlees en snelle bezorging!

, 27-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, snelle bezorging, wat wil je nog meer?

, 26-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer ruime porties (menu voor 2 personen is genoeg voor 3 grote eters), bezorger was snel voor de bestelling (30 minuten) en alles kwam goed warm aan. Het eten, vooral de Dagin Smoor, is zeker te rekenen tot de betere keuken van Chinees via bezorging. Bestel graag weer.

, 25-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net zo als de vorige keer gweldig

, 24-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker zoals altijd!!! Beetje jammer dat we Vandaag bijna 2,5 uur moesten wachten op de bestelling en dit is vaker zo. Ik wist dat het druk was en dit stond ook netjes op de website. Ondanks het wachten heerlijk gegeten maar op zondag bestellen dat wordt hem de komende tijd niet meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten prima alleen de tijd mag wel iets korter

, 21-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden menu B besteld en helaas was de kroepoek vergeten ga er vanuit dat het de volgende keer goed komt

, 21-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en ook nog goed warm wat niet vaak voorkomt als je ergens eten besteld. Top

, 20-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sambal gevraag en alweer vergeten. Minder dan ik dacht; niet aan te bevelen, helaas.

, 20-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd blijft moeilijk te halen . Vorige keer 15 minuten te vroeg , nu 15 minuten te laat

, 19-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten ,, Snelle en vriendelijke bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten... Snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik vond het deze keer zeer slecht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde uurtje maar eten was prima!

, 08-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging geweldige service en goed heet.vriendelijk te woord gestaan. Ze hadden per ongeluk 2 bami geleverd en na belletje kregen we alsnog de nasi nageleverd en de dubbele bami mochten we houden.

, 08-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 uur en 20 minuten wachten. Dat was veel te lang. Het eten was daarentegen lekker en warm.

, 06-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk. Je krijgt ook veel. Echter moesten we dit keer meer dan 1 uur wachten op de bezorging. Dit vonden we waardeloos. Zeker op een doordeweekse dag.

, 05-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd betrouwbaar goed!

, 30-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie Babi pangang!

, 28-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestelde was als vanouds weer erg lekker en de bezorging was deze keer supersnel.

, 28-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit eten zoals altijd, ook super snelle bezorging.

, 28-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker weer en ondanks de paasdrukte toch weer snel.bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker maar niet de beste Chinees die ik ooit gehad heb. Eten kwam een half uur eerder dan ik had aangegeven dat vond ik wel vervelend. Verder goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima; zet tegenwoordig de vraag erbij wel kip in de FYH.

, 20-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was op tijd, en heerlijk

, 16-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goed; had in toelichting geschreven dat er deze keer wel graag kip in FYH moet; gedaan!!

, 15-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, super snel geleverd en ruimschoots genoeg! Top!

, 14-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snel bezorgd en goed van smaak! De kip met ketjap is altijd onze favoriet!

, 14-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg veel en erg lekker! Ook snelle bezorging

, 12-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima babi pangang, kip kerrie en sate! Op zaterdag binnen t halve uur bezorgd!

, 11-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgt en erg lekker

, 08-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam mooi op tijd en het was erg lekker!

, 07-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de beste loempia Ou Hai ooit. :) :):)

, 07-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling gedaan om 16.07 met bezorgtijd 17.00. Bestelling werd (bijna koud) afgeleverd om 17.32

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!! Beste Chinees van Groningen, heerlijk gegeten, prima verzorgd, en top bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is goed en snel gebracht, alleen het blikje cola zat er niet bij, balen

, 03-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik stelde het zeer op prijs dat ik gebeld werd zodra de bestelling onderweg was. Tevens was de bezorging erg snel, en de bezorger zelf vriendelijk.

, 02-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 01-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mn favoriete chinees in groningen. Altijd lekker en snel bezorgd.

, 01-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker alleen de babi pangang was een beetje aangebrand.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals gebruikelijk weer erg lekker en de bezorger was na ruim 20 min. al aan de deur. Beter kan het niet!

, 27-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is echt heel erg lekker, maar de bezorging duurt wel veel te lang. Meer dan een uur gewacht.

, 22-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gebakken banaan was te doorgebakken. Maar de soep was ontzettend goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten altijd prima Bezorging Vandaag wst aan de late kant. Meestal ruim binnen het uur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was weer te vroeg nu een half uur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, lekker eten

, 16-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed alleen geen kip in foe young hai!

, 15-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en veel, bezorging duurde meer dan 1,5 uur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging zeer slecht zeer lang wachten terwijl ik had aangegeven niet net zolang wilde wachten als verleden keer. Maar dus weer bijna 2uur moeten wachten. 11 maal heen gebeld ze nemen gewoon de telefoon niet op om te anuleren ja de bezorger kan er ook niets aan doen maar toch. Dit was dus de laatste keer dat wij daar hebben besteld en zal het ook een ander niet aanbevelen. Het eten was verder goed en genoeg maar volgend keer toch maar weer ergens anders bestellen. Kortom waardeloze bezorgservice.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima

, 12-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, warm, veel en snel bezorgd.

, 08-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top! Vlot bezorgd en prima gerechten.

, 08-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Koe Lu Yuk kwam helaas zonder saus, maar de rest was heerlijk. De babi ketjap is er altijd uitzonderlijk lekker!

, 07-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima! En de bezorging was ook prima en vlot! Eigenlijk wil ik er nog bij vermelden dat ik de kwaliteit van het eten beter vond dan die van andere concurrenten waar ik ook eerder bij heb besteld! De groenten waren beter gevarieerd en van goede kwaliteit en de soep was ook net iets beter dan van concurrenten! Ook de sate bevatte meer vlees dan die van de concurrent! Een goede keuze!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd constante, goede kwaliteit en stipte bezorging!! N mini minpuntje: t gratis blikje drinken is meestal niet de gevraagde cola LIGHT, maar de gewone. Verder super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de afgesproken tijd, dampend warm en het was lekker. Prima dus.

, 04-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel hier erg vaak hetzelfde, helaas wordt niet altijd hetzelfde geleverd. De smaak is altijd wel lekker maar het gerecht wordt op een andere manier bereid, helaas deze keer op een manier die ik iets minder lekker vind; veel ui, weinig saus. Volgende keer beter!

, 03-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gado Gado viel helaas tegen deze keer. Wat taugé in pindasaus. Die hebben we eerder veel beter van ze gehad. Jammer. Hopelijk de volgende keer weer zoals vanouds.

, 03-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk heerlijk eten en snelle bezorging!!

, 01-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ZEG IK NET DAT HET DE BESTE CHINEES IS, KRIJG IK WATERIGE SMAKELOZE BAMI EN DOORGEKOOKTE BABI PANGANG. DAT DE KROEPOEK ONTBRAK HEB IK VERGEVEN, MAAR DEZE SLECHTE HAP DIE IN DE CONTAINER IS BELAND, NEEM IK JULLIE KWALIJK. TOT DUSVER HEB IK MIJ ALTIJD VERHEUGD OP JULLIE LEKKERE GERECHTEN, MAAR DIT!!!!! OF IS DE ECHTE KOK MET VAKANTIE? HET GAAT EVEN DUREN VOOR IK WEER BIJ JULLIE BESTEL . JAMMERRRRRRR

, 28-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb de bezorger na 1 uur en 50 minuten weer weg gestuurd, dit was al de 3e keer dat 't zo lang duurde......en voor mij dus de laatste keer dat ik hier besteld heb.

, 27-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Snel bezorgd!

, 27-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en super snel bezorgd!

, 27-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

andere kant van de stad en toch snel bezorgd :)

, 25-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede hete (niet scherp) gerechten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HEERLIJK, bijna alles in m'n eentje opgekregen! Super vriendelijke bezorger ook en goede communicatie (had gevraagd of gebeld kon worden als ik ongeveer naar beneden zou moeten lopen, omdat de trap soms spekglad is)

, 20-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks het slechte weer toch nog op tijd bezorgd!

, 20-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke telefoniste, vriendelijke bezorger. Bezorging binnen 30 min (ondanks sneeuw!). Eten: heet, veel en lekker. Ik ben fan!

, 16-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb de indruk dat er een andere kok is. Meestal is het eten erg goed. Vond het deze keers wat minder.

, 14-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Driemaal de loempia "open ruggetje" besteld met babi pangang erin. Weer helemaal top.

, 13-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd twee uur na bestelling bezorgd. Heb er twee keer achteraan gebeld, de eerste keer (ruim een uur na bestelling) bleek dat het net in de keuken was. En dat op een dinsdagavond. Bij bezorging werd wel excuses aabgeboden.

, 12-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog nooit zo lang hoeven wachten op mijn eten. Na 1,5 uur gebeld waar het bleef en toen te horen gekregen dat het nog een uur zou duren. Uiteindelijk na 2,5 uur wachten mijn eten zelf opgehaald. Het eten was gelukkig heerlijk en hartstikke veel.

, 12-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 uur op m'n eten moeten wachten vind ik belachelijk !!

, 10-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk , als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten erg goed. Bezorging veel later dan aangegeven (1 uur) en zelfs na twee keer bellen was de bezorger nog niet onderweg.

, 08-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 05-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel vaak en is altijd erg lekker. Vandaag helaas wat weinig garnalen en champignons in verhouding tot andere keren maar smaakte goed en de bezorger was erg vriendelijk (ondanks de kou). Een aanrader!

, 04-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Class A disco stuff

, 03-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging heeft ander half uur geduurd. De varkens saté was erg taai. Dus niet te eten. Babi pang pang was eveneens erg taai en niet te eten. Enigste van alles wat ik besteld heb was de kip met champions als enigste lekker. Dus gewoon weg zonde van me geld geweest.

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten zelf was zoals altijd weer helemaal top! Helaas hadden we geen soep meer omdat 1 beker lek was aan de onderkant en de andere beker was niet goed afgesloten :(

, 01-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was precies op tijd, goed warm en goed van smaak, een dikke 8,

, 01-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel al jaren (zal een jaar of 12 zijn) bij Ou Hai, de beste chinees van het noorden maar dat is mijn mening natuurlijk. Ook vandaag 1 januari besteld ivm grote drukte op tijd besteld, 50 minuten was het vandaag maar altijd loeiheet bezorgd. Toppertje.

, 31-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd netjes en correct. We worden vlak voor levering altijd even gebeld met hoelang het nog duurt dus goede service!!!!!

, 30-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kok is goud waard

, 28-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!

, 28-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb woensdag 23 december 2015 een menu voor 2 personen t.w.v.. 20 euro besteld. Alles was zo smerig en vies dat ik de hele bestelling weg het gegooid. Ik bestel nooit meer bij Ou Hai!

, 27-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en goed warm

, 25-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en op tijd bezorgd. Kon niet beter.

, 22-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer aan te raden. Goede hoeveelheden lekker! Wat wil je nog meer! Bezorging is soms heel snel andere keren duurt het wat langer ~60 minuten

, 20-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was super, en het eten geweldig!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk knapperige babi pangang en kort gekookte groente in de tjaptjoy. Geen instant afhaalchinees.

, 17-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is dat dit een van mijn favoriete plekken is om eten te bestellen om dat de kwaliteit echt goed is. Maar als ik na 5 kwartier moet bellen waar het eten blijft. En ik te horen krijg van ja het is er met 20 minuten. En vervolgens nog 40 minuten moet wachten. Begin ik te twijfelen of ik nog wel weer wil bestellen. En ze zijn dan een blikje vergeten. Maar om dan nog is te bellen voel ik me een zeur.. jammer. Maar ik zal de volgende keer na denken of ik weer bestel. Eten was overigens weer prima.

, 17-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste bezorgchinees van groningen

, 17-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima!

, 13-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, echter een 1u en 40min moeten wachten op de bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het enige - puntje besteld met nasi geleverd met witte rijst

, 07-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde anderhalf uur voor de bestelling bij ons gearriveerd was. Op deze manier zou ik er niet meer voor kiezen om het via internet te bestellen. Aan de smaak lag het absoluut niet, die was uitstekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten altijd! Niks op aan te merken en we bestellen er steeds vaker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanwege de drukte op zondag 1 uur moeten wachten (hadden we al rekening mee gehouden), maar net zo lekker als altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vind babi met pangang slecht, grote bak bami met ong 4 a 5 stukjes vlees, viel me tegen

, 04-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd perfect op tijd en super lekker!

, 03-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 29-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heb het beloofde blikje drinken niet gekregen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een van de gerechten was vandaag verkeerd bezorgd maar na bellen was dit zeer snel en heel netjes opgelost. Verder is het eten over het algemeen lekker, maar zijn de mini loempia's en de pangsit te vettig. Groot fan van de kip in ketjap saus.

, 26-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

hamblokjes ipv rundvlees en kip , door miefang , geen succes

, 26-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan uur bezorgtijd, geen verwachtingen op website bekend.

, 25-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet zo lekker als de eerste keer die loempia met babipangang maar toch nog een voldoende

, 23-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op de afgesproken tijd is de bestelling afgeleverd. Nette bezorger! Dik tevreden.

, 23-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gevraagd voor ve-tsin arme gerechte en zonder paprika. Paprika ging mis maar is super opgelost!!!

, 20-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een krap uurtje had ik lekker warm eten thuis. Prima dus :)

, 20-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk echt waar !!!!

, 19-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond een heerlijke Indische rijsttafel besteld. En wat was dat heerlijk! Meer dan genoeg voor iedereen en voor elk wat wils. Zeker een aanrader dit restaurant.

, 16-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde ruim 1 1/2 uur voor de bestelling thuis was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De loempia met babi pangang is de lekkerste!

, 15-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde 1.1/5 uur voor dat wij ons eten hadden dit vind ik echt te lang en twijfel of ik er wel weer bestel. was de 2e keer en ben anders gewend van andere bezorg Chinezen uit groningen. en als ik er na een uur achteraan bel zegt ze op zondag hebben wij het heel druk dan kan u het misschien beter ophalen dan heeft u het binnen een kwartier. Wat een onzin verhaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles naar tevredenheid

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker allemaal, precies op tijd bezorgd. Alleen de daging smoor was behoorlijk aan de vette kant (lees heel veel olie) Maar de rest van de gerechten waren zo lekker dat dat vergeven is. volgende keer bestel ik weer bij ou hai

, 13-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel er vaker wat! Over t algemeen erg goed en lekker! Alleen waren beide bakken met babi pangangvlees erg hard/droog. Normaliter heerlijk eten!

, 11-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, en smaakte goed. Babi pangabg 4 life

, 11-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd prima. deze keer het portie kroepoek vergeten, verder prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, warm, veel, goedkoop en het was snel bezorgd.

, 08-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1,5 uur gewacht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd goed van smaak en stipte bezorging! Beter dan de "gemiddelde" chinees. Aanrader!

, 05-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden vegetarische bami besteld, maar kregen nier-vegetarische bezorgd. Na een telefoontje was binnen 10 minuten de juiste bami bezorgd,service zoals het hoort! Het eten smaakte goed en de Ajam Pangang was helemaal te gek. Aanrader! Keep the good work going Ou Hai!

, 02-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Steevast is het complementaire blikje cola light een blikje cola normaal. Voor de rest prima eten, prijs is redelijk. Bezorging is lekker vlot

, 02-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was lekker warm en binnen een uurtje bezorgd, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde bijna twee uur voordat het bezorgd werd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en uitstekende hoeveelheid eten. Ook niet te lang hoeven wachten en alles was nog goed warm. Niets op aan te merken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was lekker maar de bezorging laat de laatste tijd te wensen over. duurde een uur een twintig minuten en dit was niet de eerste keer dat het zo lang duurde. voorheen waren ze veel sneller, jammer.....

, 26-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten heel erg lekker, duurd maar te lang voor dat het er was.. 1.5 uur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk , als altijd

, 23-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nasi Rames Ou Hai speciaal bestelt en het was weer heerlijk. Binnen een half uur bezorgt.

, 21-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets niet in orde, dat even bellen en het komt voor elkaar.

, 20-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en de bezorging prima, alleen waren er vele stukjes eierschaal in de Foe Tong Hai te vinden. Deze heb ik dus maar laten staan.. Volgende keer toch een andere Chinees opzoeken..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, goede prijs. Wel 1 uur en kwartier op moeten wachten....erg lang.

, 16-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pas bezorgd na 80 minuten, geen excuus van onvriendelijke bezorger ("Uw eten.") , en alweer wegliep toen ik het eten nog maar net vast had; cola verpakt samen met warme soep; nasi lauw: slechte beurt van Ou Hai

, 15-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer prima eten, ruim voldoende voor twee personen, op tijd geleverd en goed warm.

, 15-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde 2 uur voordat het pas bij ons was (wel zondag avond). Kwaliteit was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten op zondagavond om 18.15 u. besteld werd pas bezorgd om 20.15 u. en dit terwijl ik had gevraagd z.s.m. te laten bezorgen. In de champignonsoep was wat teveel peper gedaan. Voor de rest was het eten prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

beetje laat bezorgd, maar wachten waard. heerlijk

, 06-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd n goede, constante, kwaliteit en de bezorging is écht stipt! Erg vriendelijke bezorgers

, 05-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten alleen beetje weinig kip in de Fou yong hai

, 02-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De uitmuntende kwaliteit van de gerechten rechtvaardigt de wat langere wachttijd. Het enige puntje van verbetering: verpak het koude blikje drinken alsjeblieft nooit meer in hetzelfde tasje als het warme voedsel. Zo krijg je namelijk lauwe frisdrank bij iets meer dan noodzakelijk afgekoeld voedsel.

, 30-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten voor een goede prijs. Bezorging duurt soms wat lang, maar het wachten is de moeite waard.

, 28-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was op tijd eten was heerlijk alleen je kreeg drinken erbij voor 1 persoon terwijl ik een menu besteld had voor 2 personen dan verwacht je ook voor 2 personen drinken dat vond ik een tekortkoming verder vond ik het ideaal om het online te kunnen bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb anderhalf uur op mijn eten gewacht dat is wel veel te lang volgende keer beter graag.........

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sbelle bezorging, helaas werd de gratis Fanta niet meegeleverd. Stond wel op de bon genoteerd. De loempia's smaakten alsof ze waren opgewarmd in de frituur voor de 2e keer en de garnalen vd de garnalensate waren niet gaar.

, 26-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik bestel eigenlijk altijd hier het maandmenu. Heerlijk! wel altijd mega dorst na het eten :)

, 24-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top bezorging en eten

, 23-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima altijd lekker

, 22-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, vers en nog zo warm alsof het net uit de pan kwam!

, 21-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en goede bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten weer super! Wel weer te laat (zondag) en we hadden nog wel zo vroeg besteld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten besteld, was snel bezorgd en warm. Eten was heerlijk alleen de bami is wat 'kaal' qua smaak. Voor de rest perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

sterretje minder dan normaal omdat vergeten is de betaalde kroepoek ook te bezorgen. Ik ga er vanuit dat de volgende keer de kroepoek gratis is. Trouwens ook zonder de kroepoek was het weer smulleeeeeeen

, 19-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Grote porties (met 10 studenten gegeten van 3 maaltijden voor 2 personen) en het werd super warm bezorgd. Bezorging was wel enigszins laat (50 min), maar de kwaliteit van het eten is erg goed. Zullen opnieuw hier bestellen!

, 14-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima snelle bezorging en zeer smakelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

suer lekker eten. en vooral VERS

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer goede kwaliteit

, 10-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker vers eten. Kwaliteit van het eten is heel goed. De bezorging duurt iets te lang. Maar het eten is al het wachten waard!

, 07-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is echt heel goed! Op zondag moet je helaas wel minimaal twee uur van te voren bestellen wil je het op tijd krijgen. Vorige keer een uur langer moeten wachten zonder bericht en ook nog eens door de telefoon toegezegd dat het zo mee ging na een half uur te laat zelf te bellen en na nog 20 minuten opnieuw gebeld en toen ging het nog steeds zo mee. Niet handig met kleine kinderen. Ook geen compensatie of sorry alleen excuus dat het nu eenmaal druk is. Die keer daarvoor ook half uur te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top & alles is weer op!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.