Bewertungen von Restaurant Ou Hai Groningen

Neue Beurteilungen

5.0
Ria Kracht
Gestern

Zoals altijd, geweldig. Lekker en heet. Ons favo restaurant

Christie
Gestern

als je zeg dat het via de peizerweg snelle gaat Dat dan de bezorger gelijk onvriendelijk wordt daarom deze keer ook zakgeld gegeven jammer hoor voor hem maar het eten is lekker en goed mvg christie

peter kraakman
17 August 2022
Joran Lemke
16 August 2022

we hebben heerlijk gegeten. Supersnelle bezorging. Top!!!

Bart
15 August 2022

Al 3 dagen aan de dunne

Jeffrey
14 August 2022

Nieuwe kok? De kerrie was geen kerrie.. maar n hete onbekende saus. En de bestelde nasi was bami, rest van t eten was lekker mals/vers.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bert Bloem
14 August 2022

Eten prima en Super snelle bezorging.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gemma
13 August 2022

Top, zoals altijd! Alleen het gratis drankje ontbrak.

M S
12 August 2022

We have been ordering with Ou Hai for two years now and the food is consistently delicious. Personally my favourite chinese take away in Groningen.

Tjits
9 August 2022

De Babi Pangang was heerlijk. Mijn bezoek was erg enthousiast. Bezorging ook correct

jetty
9 August 2022

de smaak van de vis en de saus met ananas was in het algemeen heerlijk, behalve dat de ui nog te rauw was. Verder voor herhaling vatbaar. Bezorging: 1. supersnel! 2.: supervlotte, nette persoon die mij het eten kwam bezorgen

j.van der veen
9 August 2022

bestelling was er snel

Freke
8 August 2022

Ik was niet tevreden. De sate was taai , en niet te eten, mijn loempia was erg donkerbruin, leek wel verbrand.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hewman
8 August 2022

Goede prijs kwaliteit

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

terry Jonker
7 August 2022

het was goed

erik
5 August 2022

Bezorger kwam met een peuk in de mond het eten brengen

Ericgrooters@hotmail.com
4 August 2022
Sandra
3 August 2022

Pangang vlees was erg droog. En bij de tjap tjoi zaten hele grote brokken broccoli

Kater
3 August 2022

Babi pangang was heerlijk en nog lekker warm 👍

Jane
3 August 2022

Het was als van ouds weer heerlijk.

Marc
2 August 2022

Ik had dit keer geen babi pangang genomen omdat bij vorige keren het vlees nogal taai en droog was. De gerechten die ik nu genomen waren uitstekend

RS
1 August 2022

Prima maar beetje weinig kip in Tjap Tjoy!

Willy
1 August 2022

Bestelling op tijd bezorgd, de bami viel tegen weinig smaak en weinig tot geen prei. Kwaliteit verschilt nogal eens

Henk D
1 August 2022

Prima kwaliteit

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Paul
1 August 2022

heerlijk eten , op tijd klaar en afgehaald

S Duursma
27 Juli 2022

Prima. :)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Fatos
25 Juli 2022

Altijd goed! We bestellen hier al jaren, vriendelijke mensen en leveren altijd goed eten.

Johan
25 Juli 2022

Zeer tevreden. Besteld voor een bepaalde tijd en keurig optijd bezorgd. Eten was goed heet en grote porties.

Jan B
22 Juli 2022

Het was weer super, complement aan Ou Hai.

Arnold Van der Goot
22 Juli 2022

👍

Joop
22 Juli 2022

Keurige bezorger, mooi op tijd en het eten was weer super lekker.

Doddema
22 Juli 2022

Was het nou nĂłg beter dan voorheen? Ik denk het wel! Wat een heerlijkheid. Bezorging door zo ongeveer de meest sympathieke gast ooit ook, dikke pluspunten!

Ruth
21 Juli 2022
Berhard
20 Juli 2022

Het eten zoals altijd uitstekend. Probleem bij bezorging adequaat en supersnel opgelost. Complimenten.

Freek
19 Juli 2022

De loempia was heerlijk krokant. De kip-kerrie was echter voornamelijk tomaat en andere goedkope fruit/groenten. jammer.

ProRail Groningen
19 Juli 2022

Lekker snel bezorgd, altijd goed eten

Gkk
19 Juli 2022

Snel bezorgd, makkelijk te bestellen

Ineke Huizinga
17 Juli 2022

Het bestelde eten (keuzemenu voor 2 personen) was prima, alleen jammer dat het drankje weer was vergeten erbij te doen.

Hans
15 Juli 2022

Toppie

Nico en Jannie.
15 Juli 2022
Nadine
12 Juli 2022

De smaak is hier altijd geweldig, zolang de bereiding maar goed gegaan is. We hadden een 2 pers keuze menu: Pangsit goreng echt te lang gebakken, niet lekker en heel hard(1e x in 12 jaar). Babi pangang en mager spek heerlijk! Daging smoor nog totaal niet gaar, die gaat de vriezer om later in alle rust gaar te stoven (smaak is altijd goddelijk) Bereiding van het eten is tegenwoordig wisselvalliger. Toch wint de smaak het nog steeds van alle andere Chinese restaurants.

P Janssen
12 Juli 2022

Heerlijk gegeten...

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Joyce
11 Juli 2022

Was goed zoals altijd alleen de tomatensoep was ineens heel vies. Proefde chemisch.. ik hoop dat dit niet altijd zo is vanaf nu, want dit was mijn favoriet

Mariska
10 Juli 2022
Marco
9 Juli 2022

Prima Chinees. Waren mooi op tijd met bezorging.

Annet
7 Juli 2022
Harry
3 Juli 2022

Duurde wel lang voordat het eten werd bezorgd


Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Olivier
1 Juli 2022

Beste Ou Hai, Tot nu toe ben ik altijd zeer tevreden geweest met jullie eten en bezorging. Vandaag kwam de bestelling ook mooi op tijd. Er was een beetje soep uit de kippensoep gelopen, maar dat kan gebeuren. Toen ik het 2-persoons menu openende bleek dat 1 van de 3 keuze gerechten niet hetgeen was dat ik had besteld. Ik heb toen opgebeld om te benoemen dat dit was gebeurd, slechts om jullie hiervan op de hoogte te stellen. Toen werd er gezegd dat het slechts een andere smaak had, dat het wel Daging Smoor was, en werd er opgehangen. Er zat helaas geen vlees in mijn Daging Smoor en het was geen Daging smoor. Een van de andere twee gerechten was ook nog smaakloos, terwijl dit nooit eerder het geval was. Ik ben zeer ontevreden over de service en het eten van vandaag.

Caro
1 Juli 2022

de Nasi, tomatensoep, gebakken ananas, waren Prima, maar de kipsate en saus waren NIET goed, er zat een "rare: smaak aan aan de satesaus...mijn man heeft het verder niet opgegeten...

Fvr
1 Juli 2022

Jammer zitten volgens mij nieuwe mensen op smaak is niet meer wat het geweest is zou ook gratis drinken bij zijn maar was niet zo

Bert Bloem
30 Juni 2022
Hans
29 Juni 2022

Lekker gegeten en op tijd gebracht...

Christiaan
28 Juni 2022

Altijd goed!

Jan. B
28 Juni 2022

Snelle bezorging Super lekker weer. Nooit een teleurstelling!!

Fred van der Ploeg
27 Juni 2022

Heerlijk eten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Silvis
27 Juni 2022

De rijsttafel was heerlijk, we gaan zeker vaker bestellen. Helaas toch nog een extra item vergeten te leveren. Het bezorgen duurde bijna anderhalf uur (op een zondag) maar het was het wachten waard.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

S
27 Juni 2022

Kip gerecht met champignons saus was niet te eten. teveel zout.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jos
27 Juni 2022

Eten als altijd ok. Bezorging op zondag duurde lang.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anne
27 Juni 2022

Het smaakte anders dan anders minder lekker vlees was koud saus zat veel Citroën sap door

Paul
23 Juni 2022

Heerlijk eten en snelle bezorging.

Jo
23 Juni 2022

Ik had er een beetje bami bij besteld, was jammer genoeg niet geleverd..

Gall
23 Juni 2022

Loempia was niet warm Nassie rames veel vlees maar zat geen smaak aan

Es
20 Juni 2022

Vind het eten prima maar de bezorging duurde veel te lang. Bijna 2 uur gewacht tot het werd bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Henk D
19 Juni 2022

Heerlijke loempia's, top.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Knelis
19 Juni 2022

Voor de eerste keer hier besteld. Heerlijk gegeten, nasi mooi van kleur en smaak! en bezorging top. Bestel hier zeker vaker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

S Duursma
16 Juni 2022

Erg lekker gegeten. :)

Peter-John Joosten
15 Juni 2022

We moesten lang wachten, 1,5 uur, maar dat wachten werd beloond met heerlijk eten! Eten was goed warm. Maar belangrijker nog: het smaakte erg goed! Tomatensoep was goed van structuur, mooie kleur, lekkere geur, knapperige lente ui, lekkere na smaak van gember en voldoende stukjes kip. De andere gerechten: kipfilet in Kerriesaus, Tjaptjoy en Foe Yong Hai, waren fris, knapperig, heerlijk gekruid, goed gevuld, lekker vers en ruime porties. Absoluut een hele goede prijs-kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader voor wie thuis Chinees wil bestellen! Wat ons betreft de beste.

Fam.Cazemier
15 Juni 2022

Super als altijd til next time

EdAn Tuinhout
13 Juni 2022

Heerlijk eten, op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar. Fijne en goede restaurant.

Sonja v Ellen
11 Juni 2022

Prima eten en zoals ik gewend ben altijd op tijd bezorgd. Top

Christine
9 Juni 2022
Henk
8 Juni 2022

Lekker eten, snel bezorgd. Ik had alleen 7-Up besteld, maar kreeg cola. Gelukkig vind ik dat ook lekker.

jacques
8 Juni 2022

Het was weer als vanouds Prima

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

marian hesseling
7 Juni 2022

Zoals gewoonlijk heerlijk gegeten En mooi op tijd gebracht đŸ‘đŸŸđŸ‘đŸ‘đŸœđŸ‘đŸ»

Nikki
6 Juni 2022

Ruim 2 uur moeten wachten op de bezorging, restaurant was gedurende die tijd niet telefonisch bereikbaar. De smaak van het eten was wel goed.

J Giesen
5 Juni 2022

Ik bestel al jaren bij jullie omdat het eten erg lekker is. Deze keer overtrof het onze verwachtingen, het was nog lekkerder als anders. Er zijn echt geen verbeteringspunten. Het eten was geweldig lekker, we hebben er van gesmuld. Hartelijk dank.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jan Venema
5 Juni 2022
Albert van der Kloet
5 Juni 2022

Zoals altijd goed en op tijd bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marcel Top
5 Juni 2022

Zoals altijd zeer goed, erg en snel geleverd en heerlijk eten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Arnold Van der Goot
3 Juni 2022

Top

Joke c.m. van Velthoven
31 Mai 2022

Geen kritiek

Jeroen Koning
29 Mai 2022
Patrick v
27 Mai 2022
Nico en Jannie.
26 Mai 2022

De babipangang was heerlijk, veel vlees maar toch wel weinig pikante saus.

Thijs
22 Mai 2022
Eric Grooters
22 Mai 2022

Prima eten en op tijd Toppie

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Shannon
22 Mai 2022
Hans
22 Mai 2022

Toppie

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Richard
19 Mai 2022

Beste Babi Pangang van de stad

Ravenswaaij
17 Mai 2022

Vlees niet goed doorbakken en veel te zout

Paul
15 Mai 2022

Eten was prima alleen voortaan beter kijken bij het tijdstip qua gewenste bezorgtijd. Half uur te vroeg bezorgd dus bij thuiskomst van de eters was het eten koud

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ruben
15 Mai 2022

Goede kwaliteit eten en erg snelle bezorging!

Petra
15 Mai 2022
Janny
12 Mai 2022

Bezorging goed ! Eten heerlijk en warm!echt een aanrader!

Junyu
10 Mai 2022

Delivery was on time. Food is disappointing. I ordered a Sichuan dish Mapo toufu. This dish should be prepared with soft toufu and spicy but this restaurant uses firm fried ones and not spicy at all. Plus the toufu used is not fresh at all, it smells like the toufu is badly rotten. This dish ended up in our garbage bin after one bite.

Hans
9 Mai 2022

đŸ„łđŸ„łđŸ„łđŸ„łđŸ„łđŸ„łđŸ„łđŸ„łđŸ„łđŸ„łđŸ„łđŸ„łđŸ„łđŸ„łđŸ„łđŸ„łđŸ„łđŸ„łđŸ„łđŸ„łđŸ„łđŸ„łđŸ„łđŸ„łđŸ„łđŸ„łđŸ„łđŸ„łđŸ„łđŸ„łđŸ„łđŸ„łđŸ„łđŸ„łđŸ„łđŸ„łđŸ„łđŸ„łđŸ„łđŸ„łđŸ„łđŸ„łđŸ„łđŸ„ł

Goot
6 Mai 2022

Alles was lekker in goed warm top

Jolanda
4 Mai 2022

De bestelling was bijna 2 uur te laat ,dat vindt ik echt schandalig

Hans
4 Mai 2022

Snelle bezorging en alles vers en goed warm

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

jacqueline
2 Mai 2022

eten was prima, alleen duurde erg lang voor het er was. Bijna anderhalf uur. Een berichtje was handig geweest, gewoon om te melden dat het erg druk was en het langer duurde, nu wisten we niets en dan word je niet vrolijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bossenbroek
1 Mai 2022
Frans
29 April 2022

Eerste keer hier besteld het eten was zeer goed en en op tijd bezorgd volgende keer weer

Nicky
28 April 2022
Henk D
26 April 2022

Prima kwaliteit evenals de bezorging.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bert Hoekstra
25 April 2022

duurde meer dan 1,5 uur voordat het eten was gearriveerd, volgende keer toch maar ergens anders bestellen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Arnold Van der Goot
22 April 2022

Top👍

Hans
21 April 2022

Zeuren om een review wordt NIET gewaardeerd.

Hans
15 April 2022

Toppie

Andre Doddema
12 April 2022

Bestel en geniet!

Jouke
11 April 2022

Lekker eten niet al te duur, erg vriendelijke mensen. Eerst nam ik altijd 'babi pangang cobi', maar die was er niet meer. Daarom ging ik dit keer voor 'Babipangang met pikante saus'. Erg lekker. Zeker een aanrader.

Flank
10 April 2022

Lekker eten genoeg voor 4 personen maaltijd voor 2 pers besteld

Victor
7 April 2022

Heerlijk

Roan
7 April 2022

Fijn eten en op tijd bezorgd

Ruth
7 April 2022

Het maakt niet uit wat we bestellen, het is altijd lekker en (meestal) ook snel bezorgd.

H. Devries
6 April 2022
S Duursma
4 April 2022

Erg lekker.

Fennie De jonge
3 April 2022

Was een kwartier eerder dan verwacht đŸ‘đŸ»

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dannoe
3 April 2022
Jet Hassing
3 April 2022

altijd lekker en goede service

Zeedijk
2 April 2022

Prima kwaliteit

Anoniem
2 April 2022
Mike Smid
1 April 2022

Eten was super lekker! En sneller bezorgd dan verwacht

Goot
1 April 2022

Alles lekker en goed warm top

Jaymi
1 April 2022

Was erg lekker, en goed vlees. Bedankt!

Jane
31 MĂ€rz 2022

Het was weer heerlijk!

Luna
27 MĂ€rz 2022

Het eten was lekker, maar de bezorging erg vroeg

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Arianne
27 MĂ€rz 2022

Heerlijk zoals zo vaak!

Giuseppe
27 MĂ€rz 2022

Zoals altijd weer toffe service!

Rafael
26 MĂ€rz 2022
Lucas
25 MĂ€rz 2022
Joke van Velthoven
24 MĂ€rz 2022

Ik heb geen kritiek en genoten van het eten. Groet Joke van Velthoven

Megha
24 MĂ€rz 2022

Het was werkelijk waar vreselijk, heb wel eens betere betrekkingen gekregen. Ten eerste niet compleet. Heel slordig en ruig in gepakt het lekte en het was totaal niet vers bah niet meer hier bestellen

Marynthe
21 MĂ€rz 2022

Heerlijk zoals altijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Fera kuipers
21 MĂ€rz 2022

vriendelijke bezorging en op tijd verder was het eten heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gea
21 MĂ€rz 2022
Ruben
19 MĂ€rz 2022
Robbie
18 MĂ€rz 2022

De smaak is altijd goed, het personeel is vriendelijk en denkt mee, en de bezorging was snel en netjes

Muggy
18 MĂ€rz 2022

Eerder gebracht dan afgesproken .Top!en was weer heerlijk

jacques
15 MĂ€rz 2022
Thomas
13 MĂ€rz 2022

Was heerlijk. Goede bezorging en zoals gebruikelijk weer een ruime hoeveelheid eten. Gevraagd of het eten kwam om 18:45 en bezorger kwam precies toen aan. Top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Peter
13 MĂ€rz 2022
Hemminga
12 MĂ€rz 2022

Smakelijke maaltijd, ruim voldoende. Maaltijd goed verpakt en warm afgeleverd. Levering kwam wel 25 minuten te vroeg.

Diana
12 MĂ€rz 2022
Marcel Top
11 MĂ€rz 2022

Altijd goed! Ruime porties, goed op smaak, snel bezorgd en goed heet

Roberto Pillitu
11 MĂ€rz 2022
R Muller 0634454980 en G van Walree
9 MĂ€rz 2022

Het eten was koud/lauw.Saus Veels te veel en te dik en smakeloos saus over de BP en foeiyonghai. Rijst was oud kloetjes. Algehele smaak is echt waardeloos. Ik heb na paar happen weggegooid. Vaak wat bij Ou Hai besteld , tot nu toe altijd goed tot heel goed.

Hans
6 MĂ€rz 2022

Ou Hai is alles zoals het moet wezen Top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

TdJ
6 MĂ€rz 2022
Axel
5 MĂ€rz 2022

45 minuten te laat en lauw

Astrid Greven
5 MĂ€rz 2022
Goot
4 MĂ€rz 2022

Alles weer lekker en genoeg voor ons tweeën Top.

Nico en Jannie.
4 MĂ€rz 2022

Heel lekker gegeten, zoals altijd. bezorging nog voor de afgesproken tijd.

Jeroen Koning
4 MĂ€rz 2022

Heerlijk vers!

Stefan Duursma
28 Februar 2022

Heerlijk.

Barr
28 Februar 2022

Makkelijk online bestellen en snel klaar. Het heeft heerlijk gesmaakt en prima kwaliteit.

Tatjana
27 Februar 2022
Anne
24 Februar 2022

Wederom echt heerlijk gegeten! Loempia iets te vet

Bartelink
23 Februar 2022

Heerlijk gegeten. Alles goed warm en snel geleverd!

Kevin
21 Februar 2022

Door weer en wind nog altijd zeer vriendelijk tijdens het bezorgen!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Miranda
19 Februar 2022

Top bezorging.👍

marian hesseling
18 Februar 2022

Heerlijk gegeten Alles was perfect Goede bezorging

Trijntje
17 Februar 2022

Snel en goed eten, die heerlijke grote loempia’s gevuld met verse groente en lekkere blokjes ham.

Jelle Ruben
17 Februar 2022

Bezorging netjes op tijd, eten was erg lekker. En zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik bestel. Tot snel.

Henk D
14 Februar 2022

Was goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Laurens
13 Februar 2022
Goot
11 Februar 2022

Top en lekker

A van Dijk
10 Februar 2022
Johan I
9 Februar 2022

Super snelle service en heerlijk eten. Was zelfs 10 minuten eerder dan gepland

Hans
7 Februar 2022

Altijd lekker en op tijd geleverd

Renger Afman
6 Februar 2022

Volgens uw melding zou het eten om19.00 bezorgd worden. Het was er uiteindelijk om 19.45 uur. De pangsit was zo goed als koud en taai geworden. De loempia was ook lauw en met een slappe korst. Het overige eten was ook teveel afgekoeld. Heel jammer, want bij eerdere bestelling was onze ervaring veel beter.

Ruben
5 Februar 2022

Lekker eten en op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar!

Andre Doddema
2 Februar 2022

Weer een ware traktatie!

Eugenka
2 Februar 2022

Het eten is altijd goed

S. Duursma
30 Januar 2022

Erg lekker.

Hamminga
29 Januar 2022

Het eten is altijd lekker, en hele vriendelijke bezorgers. Echt een aanrader.

Jan Wiltens
29 Januar 2022

Babi pangang was lekker, maar beetje flauw van smaak. Erg lekker gegeten hoor!

Jouke
28 Januar 2022

Top restaurant, zeker een aanrader. Super aardig mensen

M
26 Januar 2022
Miranda
24 Januar 2022

Top chinees. En snel geleverd, en top bezorging.

Niels Zijlstra
24 Januar 2022

Beste uit Groningen!

H.I. Damkat
23 Januar 2022

Het was deze keer erg teleurstellend . Dat zijn wij niet van u gewend. Wij hadden o.a. twee loempia's speciaal besteld en tijdens het eten daarvan bleek dat vergeleken met die van mij haar loempia bijna geen vlees bevatte. Verder etend was ook in mijn loempia erg weinig vlees te zien. Kortom erg teleurstellend !

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Patrick
23 Januar 2022
A wolters
22 Januar 2022
Hindriks
21 Januar 2022
Anoniem
20 Januar 2022
Shannon
19 Januar 2022
Hans
16 Januar 2022

Altijd top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Christi Brouwer
16 Januar 2022

Voor 16 u gaf ik mijn bestelling op via hun website. Even na 16 u werd ik gebeld met excuses van hun kant...de bezorgers kwamen pas vanaf 16.30 u en direct de 1ste bezorging is voor/van mij. Echt top service en heerlijk eten. ⭐⭐⭐⭐⭐ Bedankt!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Berekindje
15 Januar 2022

Jammer dat wij de kroepoek niet hebben ontvangen. Is wel voor betaald. Het eten was lekker.

Goot
14 Januar 2022

Top en lekker

Giuseppe
14 Januar 2022

Zoals altijd was de tja sieuw & magere spek verrukkelijk!

Bram Eggens
10 Januar 2022

Het eten was zoals altijd weer zalig! De bezorging liet te wensen over. 1 bezorger aan het werk terwijl het erg druk was. heb ruim 2,5 uur gewacht op het eten. Ook na belletje verwachtte de vrouw dat het half uurtje zou duren. duurde nog ruim een uur. was nog wel gebeld toen het er aankwam met excuses

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Henk D
10 Januar 2022

Het was prima

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

John Jager
10 Januar 2022

Te lang moeten wachten!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marjolien
9 Januar 2022
Erik
9 Januar 2022

Ondanks dat de bezorger erg vriendelijk was, heb ik 1 uur en 50 minuten op het eten moeten wachten. Bizar. Zo lang heb ik nog nooit meegemaakt. Het eten smaakte wel weer verrukkelijk, vandaar dat de kwaliteit wel 5 sterren krijgt.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

isabel wagenaar
9 Januar 2022

wil graag contact eigenaar.

Hopman
9 Januar 2022

Het eten is prima. Degene die het bezorgd ook zorgvuldig. Maar het kwam een half uur later dan de geplande tijd.

Maarten
7 Januar 2022
Fam.Cazemier
5 Januar 2022

Dit was (gelukkig) de eerste x dat het eten ongeveer 45 min te laat was...dan de afgesproken tijd en er zat een klein stukje bot/harde kraakbeen in mijn loempia ..ik heb het niet gemeld omdat ik tot nu toe altijd goed eten kreeg en optijd...en dat het om een incident gaat...stel me niet teleur bij de volgende x

Sam
4 Januar 2022

Bami was niet zoals moet.

Ramses
3 Januar 2022
A.Hilbrands
2 Januar 2021

Bezorging op tijd.En een geweldige service voor een aangepaste menu👍😊

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kuipers
2 Januar 2021

Altijd smaakvolle gerechten met verse ingrediënten en een snelle bediening.

J Giesen
2 Januar 2021

Snel bezorgd op deze drukke dag en het eten was geweldig lekker. ik bestel hier al jaren lang en zal dat in de toekomst zeker blijven doen.

J
1 Januar 2021

Het eten was erg lekker. De bestelling kwam 45 minuten later als aangegeven.

Arjen
1 Januar 2021

Kwaliteit van eten verdiend 4 sterren. Wederom niet gekregen wat we besteld hebben. Dit keer klopte het voorgerecht niet. Jammer anders 4 sterren

Esther Top
31 Dezember 2021
Prins
30 Dezember 2021

Prima

Thea
30 Dezember 2021

We hebben weer heerlijk gegeten,!

Jonker
27 Dezember 2021

Het is top

Ineke Huizinga
26 Dezember 2021

Het bestelde eten t.w. Foe Young Hai Chinese Garnalen, Bami Goreng Saté en Loempia Speciaal was weer prima van kwaliteit en erg lekker! Dit is wat we al jaren gewend zijn van Ou Hai.

henk beuker
26 Dezember 2021

het was lekker, goed verpakt, en lekker optijd een is voor herhaling vatbaar groet henk

Deelstra
25 Dezember 2021

Heerlijk eten en ondanks de drukte op tijd bezorgd, mijn 91 jarige moeder heeft genoten van jullie eten.

Goot
25 Dezember 2021

Alles top en ook met de kerstdagen 👍

Pieter
25 Dezember 2021

Sinds onze eigen chinees restaurant er mee gestopt is( kota radja ) zijn we zeer tevreden over Ou Hai zelfde kwaliteit en smaak

Lenny
25 Dezember 2021

Eten is goed! Bezorging duurt soms lang, maar als je er rekening meehoudt is dat geen probleem. Voor ons is het waard om te wachten. Bezorging is vriendelijk.

Shannon
23 Dezember 2021

Super lekker eten

EJM
23 Dezember 2021
Mevrouw.Cazemier
22 Dezember 2021

Super op tijd..top.... en qeer heerlijk...op naar de volgende x

Riemer Wouda
22 Dezember 2021

veelste duur geworden en zit ook minder in de bakjes heb ik het idee. Erg lekker maar niet meer te betalen. Helaas de laatste keer dat ik bij jullie heb besteld. Ook 20 minuten wachten na de opgegeven tijd om af te halen doet ook niet veel goeds natuurlijk

jacques
20 Dezember 2021
Bolt
20 Dezember 2021

Weer heerlijk gegeten

Alice
20 Dezember 2021

Zalige combi, aangeklede loempia en tomatensoep, alles was weer zalig, de dame die bezorgde met een grote glimlach, heel aardig.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bert Zijlstra
18 Dezember 2021

Al jaren en zeer goed te eten menu’s

Robert Meijer
16 Dezember 2021

Vers, smakelijk en stipte bezorging als altijd. Nog steeds de beste ‘Chinees’ in town!

J.
15 Dezember 2021
Ruth
13 Dezember 2021

Heerlijk gegeten als altijd.

Andre
13 Dezember 2021

Snel en goed

Jolanda
11 Dezember 2021

Het eten was weer heerlijk en de bezorging was precies op de afgesproken tijd

Joyce
10 Dezember 2021
Nico en Jannie.
10 Dezember 2021

De tjap tjoy, foe yong hai en babi pangang was heerlijk en de bezorging op gevraagde tijd.

Jolinde
10 Dezember 2021
Lap
6 Dezember 2021

Net als voorgaande keren; goed en altijd voldoende te eten en 1 van de weinige die ook bezorgd op het aangegeven tijdstip.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

I.R.
6 Dezember 2021

Het eten was (weer) lekker. Helaas moesten we meer dan 30min. op de bezorging wachten, terwijl de bestelling 3,5uur eerder geplaatst was. Dit was helaas niet de eerste keer dat we zo lang moesten wachten.

Jane
6 Dezember 2021
R. Mullet
5 Dezember 2021

Heel lekker. Goed van smaak

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marjan
5 Dezember 2021

Heerlijk van smaak, veel verse groente in de tjap tjoi en heerlijke daging smoor.

Hannie Bloem
5 Dezember 2021

Eten is altijd erg lekker en hier heet nog. De bezorging is meestal goed maar gisteren bijna 2 uur op het eten moeten wachten.

Jarco
5 Dezember 2021
Fam.Cazemier
4 Dezember 2021

Van ouds lekker tot de volgende x

terry jonker
4 Dezember 2021

veel te laat gekomen 1 uur te laat

Sjoerd Frenay
4 Dezember 2021

Iets langer gewacht dan afgesproken, maar dat werd ruimschoots goedgemaakt. De gebakken bananen waren prachtig goudbruin en de Babi Pangang super mals en lekker veel! En een aardige bezorger.

Meta Rijskamp
3 Dezember 2021

We hebben bijna 2 uur op onze bestelling moeten wachten. Weet dat bezorger hier niks aan kan doen maar 2 uur wachten op je eten is onacceptabel

Erik
3 Dezember 2021

Heerlijk gegeten. nog wel een kleine tip... doe een koud colablikje niet in de zelfde tas als het warme eten...

Otjeh
3 Dezember 2021

We merken de laatste 3 keren dat het niet goed gaat met de bezorging, een uur wachten kan en mag gewoon niet. Zonder excuus of compensatie. Het is druk dat snappen wij maar wij gaan na 10 jaar klant zijn geweest opzoek naar chinees.

Ben
2 Dezember 2021

Heerlijk gegeten!

Jelmer
1 Dezember 2021
Jacqueline
30 November 2021

Het eten is top. Bezorgen is helaas keer op keer drama. Nooit op tijd, vaak meerdere malen achteraan bellen waar t blijft. Erg jammer.

Ben
30 November 2021

Heerlijk gegeten!

H
29 November 2021
Henk Damkat
28 November 2021

Het was zeer naar onze tevredenheid en heerlijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

N
28 November 2021
Jan B
28 November 2021

Het was weer heerlijk!! Nasi en tjaptjoy foeyonghai met saté.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Desiree Meeuwsen
27 November 2021

Bestelling is een uur te laat geleverd, nat en lauw nadat ik er 2x achteraan heb gebeld. Bezorger was wel erg vriendelijk. Jammer dat het zo is gegaan!

Jeroen
27 November 2021

Eten was weer heerlijk. Jammer dat het bezorgen twee uur duurt terwijl je een mail krijgt dat het drie kwartier duurt.

peter
23 November 2021

prima eten en keurig op tijd. top!!!

Stef
22 November 2021

18.05 besteld. 18.55: uw bestelling is onderweg. 19.41: gebeld. De bestelling was onderweg werd er gezegd. 20.11: nog maar een keer gebeld, want nog geen eten. Geen sorry, wel hard gelach. Bijzonder. Smaak eten verder prima.

Marnix
22 November 2021

Heerlijke gerechten, lekker warm Zeer vriendelijk personeel in het restaurant

Simone
19 November 2021

De bestelling is een half uur te vroeg bezorgd! Helaas was iedereen nog niet thuis waardoor het eten koud is geworden. Aangegeven aan de bezorger, maar hij moest het nu bezorgen hij. Erg jammer!

Carel
18 November 2021

Super lekker alles weer perfect. Beetje late bezorging. Maar zo goed, daar kan ik wel even op wachten.

Jane
17 November 2021

Het was weer heerlijk. Lekkere krokante verse groentes en volle smaken.

Marianne Veldman
15 November 2021

De babi pangang was vreselijk, alleen maar vet spek!. We moesten wel heel erg lang wachten op de bestelling. Jammer dat waren we niet gewend.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ier
14 November 2021

Lekkere loempia gegeten met een goede krokante korst. De bestelling was wel een kwartier later dan gepland helaas.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kees
14 November 2021

Toch erg late bezorging deze keer. Wel netjes excuus hiervoor.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rits
14 November 2021

Ou Hai, de lekkerste bezorg Indisch/Chinees van Groningen. Een echte aanrader!

Stefan Duursma
13 November 2021

Erg lekker!

Goot
12 November 2021

Alles top en lekkere 👍

RS
11 November 2021

Steeds minde kip in de gerechten; bestel hier al meer dan 10 jaar; zo jammer!

H.I. Damkat
11 November 2021

Prima

Parkweg
10 November 2021
Nadia
9 November 2021

Het heeft even geduurd, maar het was het wachten waard. Heb zoals altijd heerlijk gegeten. De bezorger was weer heel vriendelijk en het eten was goed warm, dus wij konden meteen eten.

Ramses
8 November 2021

Goed eten, veel. Jammer dat er witte rijst bij zat ipv bestelde nasi. Bezorging 15-20 min later. Wel warm.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

A. Bock
8 November 2021

Prima! Keurig op tijd en erg lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.