Reviews from Restaurant Ou Hai Groningen

Recent reviews

5.0
Marthijn Boltendal
Yesterday

Ik en 2 vrienden lagen na het eten een paar uur later allemaal met voedselvergiftiging op bed.

Demy
4 December 2022

Heerlijk eten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

DJ
3 December 2022

Van niet heel warm , de tomatensoep was niet byzonder, niet op gegeten terwijl ik er dol op ben !! Je moet perse frisdrank kiezen waarom daar voor in de plaats geen flesje water of kroepoek ??

Matthijs
2 December 2022
Gkw
2 December 2022
Stalman
28 November 2022
Sonja
26 November 2022

Prima eten en op tijd bezorgd. Top

Hans
26 November 2022

Was vandaag van mindere kwaliteit ,ik vindt dit jammer omdat het tegenwoordig toch al niet goedkoop is om wat te laten bezorgen

Peter Kraakman
25 November 2022
Arnold Van der Goot
25 November 2022

Alles top en lekker van smaak

De Vries
25 November 2022

Snel, heet eten en ook nog lekker👍🏻

Foekens
16 November 2022

Goed eten snelle bezorging

Marsha
15 November 2022

Heerlijk! Eten was er op de aangegeven tijd, het was goed warm en goede porties.

Anja Drenthen
14 November 2022

Lekker eten, goed heet en super snel bezorgd

Esther
14 November 2022

Heerlijk gegeten!

Van der Haak
14 November 2022
John
13 November 2022

Het eten werd op de minuut nauwkeurig op het gevraagde tijdstip bezorgd. En, zoals we van Ou Hai gewend zijn, was het eten heerlijk. De temperatuur van het eten was ook goed.

Klaas
13 November 2022

Niet goed. Is er een andre kok of leverancier ofzo? Bami niet vers. Tweede keer in korte tijd dat de kwaliteit niet is zoals ik gewend was. Bovendien hebben we er alledrie buikpijn van gehad.

Hanna
12 November 2022

Een deel van de bestelling was helaas niet meegeleverd. Kwaliteit van het eten was goed.

Menno
11 November 2022
Sonja van Ellen
10 November 2022

Altijd Prima eten en op tijd bezorgd.

Jan
8 November 2022
R. Peterson
7 November 2022
Klaus Peter Wiegand
7 November 2022

wij hebben 18,20 eten bestelt , ma het eten woord 20.40 bezorgt , een de eten was koud, wij haten nasi bestelt maar het woord bami bezorgt , wij waren echt niet te vrede

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ineke Huizinga
6 November 2022

Zoals vrijwel altijd, was het bestelde eten ( Bami Goreng Ou Hai Speciaal) weer van prima kwaliteit en erg smaakvol.

Biek
5 November 2022

Het eten was wederom fantastisch. De babi pangang heerlijk knapperig geroosterd, de Tjap tjoy met kip goed gevuld en ruime porties. Echt in onze optiek de beste van de stad die bezorgt.

Deelstra
5 November 2022

Veel slechter dan we van jullie gewend zijn. Bezorging was ook langer dan we gewend zijn. Erg jammer.. ik had erg veel zin in jullie lekker eten…..

Alex
4 November 2022

Delivery was incredibly fast and everything was hot! Sadly the food is a bit bland

Tulp
4 November 2022

Goede maaltijd, perfect warm. Alleen was de bestelling niet helemaal juist geleverd. Ipv mini loempia s kregen we 2 grote loempias. Maar alles smaakte prima

K.M . Renses
2 November 2022

Prima eten

Karin
31 October 2022

smaakte heerlijk, kreeg helaas wel ipv kippenvlees in ketjapsaus, varkensvlees in ketjapsaus..ach zo proef je eens een ander gerecht 😉

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dina Hopman
29 October 2022

Vele malen bij jullie besteld en altijd heerlijk en ook de juiste tijd van bezorging !!

Gerda Kok
28 October 2022

Het was heerlijk. Ik hoop dat jullie binnenkort ook in Beijum bezorgen.

Patrick
26 October 2022
Hans
26 October 2022

Gewoon goed!

Ensink
26 October 2022

Deel van de bestelling was niet geleverd (2 loempia's). Na gebeld te hebben is deze alsnog geleverd. echter was een compensatie wel gewenst geweest.

Biezeman
26 October 2022

Snel bezorgd en erg smakelijk.

Stienstra
24 October 2022

Keurig op tijd bezorgt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

jacques
24 October 2022

We hebben weer heerlijk gegeten. De bezorger was keurig op tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marcel
23 October 2022

Altijd goed. Zeer snel bezorgd. Grote porties en goed warm.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fred van der ploeg
22 October 2022

Een menu besteld met babi ketjap maar kregen babi pangang Dit is al de 2 e keer dat dit gebeurt, maar kregen na ongeveer 1 uur alsnog de babi ketjap ,maar toen was het eten al op De kwaliteit van het eten was wel goed

Christa Folkers
22 October 2022

Weer super heerlijk gegeten, complimenten!

Gijs
20 October 2022

Babi pangang was erg taai, en de tjap toy erg smaakloos. Bezorging voldoende.

peter
18 October 2022

heerlijke loempia's. altijd prima keurig op tijd

Jane
16 October 2022

Komt het door de energiecrisis? Helaas vond ik het, in tegenstelling tot eerdere bestellingen tegenvallen. Vooral het sudder vlees was met veel vet en zenen. Er zit ook minder groente bij de diverse gerechten. Jammer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Monique
15 October 2022

Koud en waterige chineese bami totaal geen smaak.

Nico en Jannie.
14 October 2022

Weer heel lekker.

Jan Wiltens
10 October 2022

Ik bestelde een kip loempia en kreeg een loempia met stukjes ham erin. Erg kwalijk en slecht!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Matthijs van Hofslot
9 October 2022

Heel lekker, heel veel, kwam op tijd, niet duur!

Amanda
7 October 2022

De loempia’s zijn altijd heerlijk!

J.
5 October 2022
Jaap Huizinga
4 October 2022

Zoals bijna altijd was het eten (loempia speciaal, menu C en foe young hai garnalen) weer van zeer goede kwaliteit. Bij menu C werd babi pangang zonder problemen vervangen door babi spek, dus een goede service! Al jarenlang een prima restaurant!

Anne
4 October 2022

Daging smoor super lekker Foe yong hai viel tegen, zat een hele rare smaak aan. Dus zo weggegooid.

Henk D
2 October 2022

Prima.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan
2 October 2022

Altijd goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

EJM
2 October 2022

Lekker eten, warm en mooi op tijd bezorgd. Uitstekend.

Hans
2 October 2022

Was weer top!

Smit
25 September 2022

Ik heb om 18:00 uur besteld en mijn bestelling werd om 20:45 bezorgd. Bijna 3 uur gewacht. En geen compensatie gekregen. Alleen de bezorger heeft zijn excuses aangeboden. Helaas gaan wij hier nooit meer bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rita
25 September 2022

Na een jaar pasta&pizza in Italië heerlijk Chinees gegeten van Ou Hai!😋

Arnold Van der Goot
24 September 2022

👍👍👍

Ruben
23 September 2022
Johan
20 September 2022

Zoals altijd weer heerlijk gegeten en heet bij aankomst.

Jacob
19 September 2022

Eten altijd heerlijk. Bezorging ook perfect geregeld! Tip: controle bij inpakken. Bestelde atjar is niet geleverd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rolf
17 September 2022

Smakeloos. Echt een teleurstelling. Zullen hier niet weer bestellen.

Nico en Jannie.
16 September 2022

Weer heerlijk gegeten en bezorging op gevraagde tijd. Bedankt.

rs
16 September 2022

DACHT DAT HET EEN LOEMPIA ME T PANGANG ERBIJ WAS MAAR ZAT IN LOEMPIA!

Jeroen Koning
15 September 2022

Altijd verse knapperige groente! 1 foutje , ik had nasi besteld maar kreeg bami. Maar was ook lekker.

NN
14 September 2022

Zeer tevreden

Jan Venema
12 September 2022

Heerlijk gegeten. De bestelling was precies op de gevraagde tijd. Super.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Robert Meijer
10 September 2022

Nog steeds veruit de beste ‘Chinees’ van Groningen!

Laura
8 September 2022

Zelfs 1 ster is nog teveel. De daging smoor was altijd super lekker bij jullie maar dreef nu volledig in het vet, geeneens saus te noemen. Vlees had een gekke kleur, babi pangang was flauw en ook van de gebakken banaan droop het vet. Schrijf nooit een review maar dit was echt slecht. Ook over gebeld om aan te geven. Laatste keer ou hai voor ons.

Hans
8 September 2022

Ben altijd tevreden

Andre
7 September 2022
JT
7 September 2022

Zoals altijd weer erg lekker. We hadden gevraagd de bami vega. Dit was vergeten helaas

Johan I
6 September 2022

Super snel en zeer heet bij aankomst. Heerlijk eten en genoeg. Helaas deze keer wel een haar gevonden. Bestellen doe ik zeker weer.

C.roosjen
6 September 2022

De foeyonghai was niet lekker het was een zure smaak mijn zoon was ook van deze mening

Truus Smit
5 September 2022

Soep andere smaak dan anders en heel dik

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan B
4 September 2022

Zoals gewoonlijk was het weer heerlijk. Snel en een goede service.

Yolanda
3 September 2022
T
31 August 2022

De bezorging was prima op tijd. Helaas waren de gerechten erg smaakloos, ook was er een iets niet geleverd wat daarna 3 kwartier heeft geduurd voor het nageleverd was terwijl we erg dichtbij wonen. (Het blikje fris was een aardige tegemoetkoming, jammer dat deze niet koud is).

Hans
30 August 2022

Had nog nooit iets bij jullie besteld maar ben erg positief verrast! Eten was goed gevuld en smakelijk en de bezorging was ook vlot. Ga zeker vaker wat bestellen.

Chris
30 August 2022

Vers en rijk gevuld... authentieke smaken ... echte aanrader!

Daan
30 August 2022
Haaijer
29 August 2022

Kwaliteit is prima, zoals bijna altijd. Bezorging duurde deze keer echter meer dan 1.5 uur.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Th.Dee
28 August 2022

Smakelijk eten en prima service

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kater
28 August 2022

Was weer geweldig 👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

S. Duursma
27 August 2022

Heerlijk.

Kruizenga
25 August 2022

Gewoon goed!

J.Ruuls
21 August 2022

Ik had miljoen met garnalen besteld, maar ik kreeg met vlees. Geen garnaal te bekennen. Volgende keer beter.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Claudia
20 August 2022
Ria Kracht
18 August 2022

Zoals altijd, geweldig. Lekker en heet. Ons favo restaurant

Christie
18 August 2022

als je zeg dat het via de peizerweg snelle gaat Dat dan de bezorger gelijk onvriendelijk wordt daarom deze keer ook zakgeld gegeven jammer hoor voor hem maar het eten is lekker en goed mvg christie

peter kraakman
17 August 2022
Joran Lemke
16 August 2022

we hebben heerlijk gegeten. Supersnelle bezorging. Top!!!

Bart
15 August 2022

Al 3 dagen aan de dunne

Jeffrey
14 August 2022

Nieuwe kok? De kerrie was geen kerrie.. maar n hete onbekende saus. En de bestelde nasi was bami, rest van t eten was lekker mals/vers.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bert Bloem
14 August 2022

Eten prima en Super snelle bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gemma
13 August 2022

Top, zoals altijd! Alleen het gratis drankje ontbrak.

M S
12 August 2022

We have been ordering with Ou Hai for two years now and the food is consistently delicious. Personally my favourite chinese take away in Groningen.

Tjits
9 August 2022

De Babi Pangang was heerlijk. Mijn bezoek was erg enthousiast. Bezorging ook correct

jetty
9 August 2022

de smaak van de vis en de saus met ananas was in het algemeen heerlijk, behalve dat de ui nog te rauw was. Verder voor herhaling vatbaar. Bezorging: 1. supersnel! 2.: supervlotte, nette persoon die mij het eten kwam bezorgen

j.van der veen
9 August 2022

bestelling was er snel

Freke
8 August 2022

Ik was niet tevreden. De sate was taai , en niet te eten, mijn loempia was erg donkerbruin, leek wel verbrand.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hewman
8 August 2022

Goede prijs kwaliteit

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

terry Jonker
7 August 2022

het was goed

erik
5 August 2022

Bezorger kwam met een peuk in de mond het eten brengen

Ericgrooters@hotmail.com
4 August 2022
Sandra
3 August 2022

Pangang vlees was erg droog. En bij de tjap tjoi zaten hele grote brokken broccoli

Kater
3 August 2022

Babi pangang was heerlijk en nog lekker warm 👍

Jane
3 August 2022

Het was als van ouds weer heerlijk.

Marc
2 August 2022

Ik had dit keer geen babi pangang genomen omdat bij vorige keren het vlees nogal taai en droog was. De gerechten die ik nu genomen waren uitstekend

RS
1 August 2022

Prima maar beetje weinig kip in Tjap Tjoy!

Willy
1 August 2022

Bestelling op tijd bezorgd, de bami viel tegen weinig smaak en weinig tot geen prei. Kwaliteit verschilt nogal eens

Henk D
1 August 2022

Prima kwaliteit

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Paul
1 August 2022

heerlijk eten , op tijd klaar en afgehaald

S Duursma
27 July 2022

Prima. :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fatos
25 July 2022

Altijd goed! We bestellen hier al jaren, vriendelijke mensen en leveren altijd goed eten.

Johan
25 July 2022

Zeer tevreden. Besteld voor een bepaalde tijd en keurig optijd bezorgd. Eten was goed heet en grote porties.

Jan B
22 July 2022

Het was weer super, complement aan Ou Hai.

Arnold Van der Goot
22 July 2022

👍

Joop
22 July 2022

Keurige bezorger, mooi op tijd en het eten was weer super lekker.

Doddema
22 July 2022

Was het nou nóg beter dan voorheen? Ik denk het wel! Wat een heerlijkheid. Bezorging door zo ongeveer de meest sympathieke gast ooit ook, dikke pluspunten!

Ruth
21 July 2022
Berhard
20 July 2022

Het eten zoals altijd uitstekend. Probleem bij bezorging adequaat en supersnel opgelost. Complimenten.

Freek
19 July 2022

De loempia was heerlijk krokant. De kip-kerrie was echter voornamelijk tomaat en andere goedkope fruit/groenten. jammer.

ProRail Groningen
19 July 2022

Lekker snel bezorgd, altijd goed eten

Gkk
19 July 2022

Snel bezorgd, makkelijk te bestellen

Ineke Huizinga
17 July 2022

Het bestelde eten (keuzemenu voor 2 personen) was prima, alleen jammer dat het drankje weer was vergeten erbij te doen.

Hans
15 July 2022

Toppie

Nico en Jannie.
15 July 2022
Nadine
12 July 2022

De smaak is hier altijd geweldig, zolang de bereiding maar goed gegaan is. We hadden een 2 pers keuze menu: Pangsit goreng echt te lang gebakken, niet lekker en heel hard(1e x in 12 jaar). Babi pangang en mager spek heerlijk! Daging smoor nog totaal niet gaar, die gaat de vriezer om later in alle rust gaar te stoven (smaak is altijd goddelijk) Bereiding van het eten is tegenwoordig wisselvalliger. Toch wint de smaak het nog steeds van alle andere Chinese restaurants.

P Janssen
12 July 2022

Heerlijk gegeten...

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joyce
11 July 2022

Was goed zoals altijd alleen de tomatensoep was ineens heel vies. Proefde chemisch.. ik hoop dat dit niet altijd zo is vanaf nu, want dit was mijn favoriet

Mariska
10 July 2022
Marco
9 July 2022

Prima Chinees. Waren mooi op tijd met bezorging.

Annet
7 July 2022
Harry
3 July 2022

Duurde wel lang voordat het eten werd bezorgd…

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Olivier
1 July 2022

Beste Ou Hai, Tot nu toe ben ik altijd zeer tevreden geweest met jullie eten en bezorging. Vandaag kwam de bestelling ook mooi op tijd. Er was een beetje soep uit de kippensoep gelopen, maar dat kan gebeuren. Toen ik het 2-persoons menu openende bleek dat 1 van de 3 keuze gerechten niet hetgeen was dat ik had besteld. Ik heb toen opgebeld om te benoemen dat dit was gebeurd, slechts om jullie hiervan op de hoogte te stellen. Toen werd er gezegd dat het slechts een andere smaak had, dat het wel Daging Smoor was, en werd er opgehangen. Er zat helaas geen vlees in mijn Daging Smoor en het was geen Daging smoor. Een van de andere twee gerechten was ook nog smaakloos, terwijl dit nooit eerder het geval was. Ik ben zeer ontevreden over de service en het eten van vandaag.

Caro
1 July 2022

de Nasi, tomatensoep, gebakken ananas, waren Prima, maar de kipsate en saus waren NIET goed, er zat een "rare: smaak aan aan de satesaus...mijn man heeft het verder niet opgegeten...

Fvr
1 July 2022

Jammer zitten volgens mij nieuwe mensen op smaak is niet meer wat het geweest is zou ook gratis drinken bij zijn maar was niet zo

Bert Bloem
30 June 2022
Hans
29 June 2022

Lekker gegeten en op tijd gebracht...

Christiaan
28 June 2022

Altijd goed!

Jan. B
28 June 2022

Snelle bezorging Super lekker weer. Nooit een teleurstelling!!

Fred van der Ploeg
27 June 2022

Heerlijk eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Silvis
27 June 2022

De rijsttafel was heerlijk, we gaan zeker vaker bestellen. Helaas toch nog een extra item vergeten te leveren. Het bezorgen duurde bijna anderhalf uur (op een zondag) maar het was het wachten waard.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

S
27 June 2022

Kip gerecht met champignons saus was niet te eten. teveel zout.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jos
27 June 2022

Eten als altijd ok. Bezorging op zondag duurde lang.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anne
27 June 2022

Het smaakte anders dan anders minder lekker vlees was koud saus zat veel Citroën sap door

Paul
23 June 2022

Heerlijk eten en snelle bezorging.

Jo
23 June 2022

Ik had er een beetje bami bij besteld, was jammer genoeg niet geleverd..

Gall
23 June 2022

Loempia was niet warm Nassie rames veel vlees maar zat geen smaak aan

Es
20 June 2022

Vind het eten prima maar de bezorging duurde veel te lang. Bijna 2 uur gewacht tot het werd bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Henk D
19 June 2022

Heerlijke loempia's, top.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Knelis
19 June 2022

Voor de eerste keer hier besteld. Heerlijk gegeten, nasi mooi van kleur en smaak! en bezorging top. Bestel hier zeker vaker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

S Duursma
16 June 2022

Erg lekker gegeten. :)

Peter-John Joosten
15 June 2022

We moesten lang wachten, 1,5 uur, maar dat wachten werd beloond met heerlijk eten! Eten was goed warm. Maar belangrijker nog: het smaakte erg goed! Tomatensoep was goed van structuur, mooie kleur, lekkere geur, knapperige lente ui, lekkere na smaak van gember en voldoende stukjes kip. De andere gerechten: kipfilet in Kerriesaus, Tjaptjoy en Foe Yong Hai, waren fris, knapperig, heerlijk gekruid, goed gevuld, lekker vers en ruime porties. Absoluut een hele goede prijs-kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader voor wie thuis Chinees wil bestellen! Wat ons betreft de beste.

Fam.Cazemier
15 June 2022

Super als altijd til next time

EdAn Tuinhout
13 June 2022

Heerlijk eten, op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar. Fijne en goede restaurant.

Sonja v Ellen
11 June 2022

Prima eten en zoals ik gewend ben altijd op tijd bezorgd. Top

Christine
9 June 2022
Henk
8 June 2022

Lekker eten, snel bezorgd. Ik had alleen 7-Up besteld, maar kreeg cola. Gelukkig vind ik dat ook lekker.

jacques
8 June 2022

Het was weer als vanouds Prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

marian hesseling
7 June 2022

Zoals gewoonlijk heerlijk gegeten En mooi op tijd gebracht 👍🏾👍👍🏽👍🏻

Nikki
6 June 2022

Ruim 2 uur moeten wachten op de bezorging, restaurant was gedurende die tijd niet telefonisch bereikbaar. De smaak van het eten was wel goed.

J Giesen
5 June 2022

Ik bestel al jaren bij jullie omdat het eten erg lekker is. Deze keer overtrof het onze verwachtingen, het was nog lekkerder als anders. Er zijn echt geen verbeteringspunten. Het eten was geweldig lekker, we hebben er van gesmuld. Hartelijk dank.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan Venema
5 June 2022
Albert van der Kloet
5 June 2022

Zoals altijd goed en op tijd bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marcel Top
5 June 2022

Zoals altijd zeer goed, erg en snel geleverd en heerlijk eten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Arnold Van der Goot
3 June 2022

Top

Joke c.m. van Velthoven
31 May 2022

Geen kritiek

Jeroen Koning
29 May 2022
Patrick v
27 May 2022
Nico en Jannie.
26 May 2022

De babipangang was heerlijk, veel vlees maar toch wel weinig pikante saus.

Thijs
22 May 2022
Eric Grooters
22 May 2022

Prima eten en op tijd Toppie

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Shannon
22 May 2022
Hans
22 May 2022

Toppie

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Richard
19 May 2022

Beste Babi Pangang van de stad

Ravenswaaij
17 May 2022

Vlees niet goed doorbakken en veel te zout

Paul
15 May 2022

Eten was prima alleen voortaan beter kijken bij het tijdstip qua gewenste bezorgtijd. Half uur te vroeg bezorgd dus bij thuiskomst van de eters was het eten koud

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ruben
15 May 2022

Goede kwaliteit eten en erg snelle bezorging!

Petra
15 May 2022
Janny
12 May 2022

Bezorging goed ! Eten heerlijk en warm!echt een aanrader!

Junyu
10 May 2022

Delivery was on time. Food is disappointing. I ordered a Sichuan dish Mapo toufu. This dish should be prepared with soft toufu and spicy but this restaurant uses firm fried ones and not spicy at all. Plus the toufu used is not fresh at all, it smells like the toufu is badly rotten. This dish ended up in our garbage bin after one bite.

Hans
9 May 2022

🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

Goot
6 May 2022

Alles was lekker in goed warm top

Jolanda
4 May 2022

De bestelling was bijna 2 uur te laat ,dat vindt ik echt schandalig

Hans
4 May 2022

Snelle bezorging en alles vers en goed warm

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

jacqueline
2 May 2022

eten was prima, alleen duurde erg lang voor het er was. Bijna anderhalf uur. Een berichtje was handig geweest, gewoon om te melden dat het erg druk was en het langer duurde, nu wisten we niets en dan word je niet vrolijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bossenbroek
1 May 2022
Frans
29 April 2022

Eerste keer hier besteld het eten was zeer goed en en op tijd bezorgd volgende keer weer

Nicky
28 April 2022
Henk D
26 April 2022

Prima kwaliteit evenals de bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bert Hoekstra
25 April 2022

duurde meer dan 1,5 uur voordat het eten was gearriveerd, volgende keer toch maar ergens anders bestellen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Arnold Van der Goot
22 April 2022

Top👍

Hans
21 April 2022

Zeuren om een review wordt NIET gewaardeerd.

Hans
15 April 2022

Toppie

Andre Doddema
12 April 2022

Bestel en geniet!

Jouke
11 April 2022

Lekker eten niet al te duur, erg vriendelijke mensen. Eerst nam ik altijd 'babi pangang cobi', maar die was er niet meer. Daarom ging ik dit keer voor 'Babipangang met pikante saus'. Erg lekker. Zeker een aanrader.

Flank
10 April 2022

Lekker eten genoeg voor 4 personen maaltijd voor 2 pers besteld

Victor
7 April 2022

Heerlijk

Roan
7 April 2022

Fijn eten en op tijd bezorgd

Ruth
7 April 2022

Het maakt niet uit wat we bestellen, het is altijd lekker en (meestal) ook snel bezorgd.

H. Devries
6 April 2022
S Duursma
4 April 2022

Erg lekker.

Fennie De jonge
3 April 2022

Was een kwartier eerder dan verwacht 👍🏻

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dannoe
3 April 2022
Jet Hassing
3 April 2022

altijd lekker en goede service

Zeedijk
2 April 2022

Prima kwaliteit

Anoniem
2 April 2022
Mike Smid
1 April 2022

Eten was super lekker! En sneller bezorgd dan verwacht

Goot
1 April 2022

Alles lekker en goed warm top

Jaymi
1 April 2022

Was erg lekker, en goed vlees. Bedankt!

Jane
31 March 2022

Het was weer heerlijk!

Luna
27 March 2022

Het eten was lekker, maar de bezorging erg vroeg

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Arianne
27 March 2022

Heerlijk zoals zo vaak!

Giuseppe
27 March 2022

Zoals altijd weer toffe service!

Rafael
26 March 2022
Lucas
25 March 2022
Joke van Velthoven
24 March 2022

Ik heb geen kritiek en genoten van het eten. Groet Joke van Velthoven

Megha
24 March 2022

Het was werkelijk waar vreselijk, heb wel eens betere betrekkingen gekregen. Ten eerste niet compleet. Heel slordig en ruig in gepakt het lekte en het was totaal niet vers bah niet meer hier bestellen

Marynthe
21 March 2022

Heerlijk zoals altijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fera kuipers
21 March 2022

vriendelijke bezorging en op tijd verder was het eten heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gea
21 March 2022
Ruben
19 March 2022
Robbie
18 March 2022

De smaak is altijd goed, het personeel is vriendelijk en denkt mee, en de bezorging was snel en netjes

Muggy
18 March 2022

Eerder gebracht dan afgesproken .Top!en was weer heerlijk

jacques
15 March 2022
Thomas
13 March 2022

Was heerlijk. Goede bezorging en zoals gebruikelijk weer een ruime hoeveelheid eten. Gevraagd of het eten kwam om 18:45 en bezorger kwam precies toen aan. Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter
13 March 2022
Hemminga
12 March 2022

Smakelijke maaltijd, ruim voldoende. Maaltijd goed verpakt en warm afgeleverd. Levering kwam wel 25 minuten te vroeg.

Diana
12 March 2022
Marcel Top
11 March 2022

Altijd goed! Ruime porties, goed op smaak, snel bezorgd en goed heet

Roberto Pillitu
11 March 2022
R Muller 0634454980 en G van Walree
9 March 2022

Het eten was koud/lauw.Saus Veels te veel en te dik en smakeloos saus over de BP en foeiyonghai. Rijst was oud kloetjes. Algehele smaak is echt waardeloos. Ik heb na paar happen weggegooid. Vaak wat bij Ou Hai besteld , tot nu toe altijd goed tot heel goed.

Hans
6 March 2022

Ou Hai is alles zoals het moet wezen Top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

TdJ
6 March 2022
Axel
5 March 2022

45 minuten te laat en lauw

Astrid Greven
5 March 2022
Goot
4 March 2022

Alles weer lekker en genoeg voor ons tweeën Top.

Nico en Jannie.
4 March 2022

Heel lekker gegeten, zoals altijd. bezorging nog voor de afgesproken tijd.

Jeroen Koning
4 March 2022

Heerlijk vers!

Stefan Duursma
28 February 2022

Heerlijk.

Barr
28 February 2022

Makkelijk online bestellen en snel klaar. Het heeft heerlijk gesmaakt en prima kwaliteit.

Tatjana
27 February 2022
Anne
24 February 2022

Wederom echt heerlijk gegeten! Loempia iets te vet

Bartelink
23 February 2022

Heerlijk gegeten. Alles goed warm en snel geleverd!

Kevin
21 February 2022

Door weer en wind nog altijd zeer vriendelijk tijdens het bezorgen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Miranda
19 February 2022

Top bezorging.👍

marian hesseling
18 February 2022

Heerlijk gegeten Alles was perfect Goede bezorging

Trijntje
17 February 2022

Snel en goed eten, die heerlijke grote loempia’s gevuld met verse groente en lekkere blokjes ham.

Jelle Ruben
17 February 2022

Bezorging netjes op tijd, eten was erg lekker. En zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik bestel. Tot snel.

Henk D
14 February 2022

Was goed.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Laurens
13 February 2022
Goot
11 February 2022

Top en lekker

A van Dijk
10 February 2022
Johan I
9 February 2022

Super snelle service en heerlijk eten. Was zelfs 10 minuten eerder dan gepland

Hans
7 February 2022

Altijd lekker en op tijd geleverd

Renger Afman
6 February 2022

Volgens uw melding zou het eten om19.00 bezorgd worden. Het was er uiteindelijk om 19.45 uur. De pangsit was zo goed als koud en taai geworden. De loempia was ook lauw en met een slappe korst. Het overige eten was ook teveel afgekoeld. Heel jammer, want bij eerdere bestelling was onze ervaring veel beter.

Ruben
5 February 2022

Lekker eten en op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar!

Andre Doddema
2 February 2022

Weer een ware traktatie!

Eugenka
2 February 2022

Het eten is altijd goed

S. Duursma
30 January 2022

Erg lekker.

Hamminga
29 January 2022

Het eten is altijd lekker, en hele vriendelijke bezorgers. Echt een aanrader.

Jan Wiltens
29 January 2022

Babi pangang was lekker, maar beetje flauw van smaak. Erg lekker gegeten hoor!

Jouke
28 January 2022

Top restaurant, zeker een aanrader. Super aardig mensen

M
26 January 2022
Miranda
24 January 2022

Top chinees. En snel geleverd, en top bezorging.

Niels Zijlstra
24 January 2022

Beste uit Groningen!

H.I. Damkat
23 January 2022

Het was deze keer erg teleurstellend . Dat zijn wij niet van u gewend. Wij hadden o.a. twee loempia's speciaal besteld en tijdens het eten daarvan bleek dat vergeleken met die van mij haar loempia bijna geen vlees bevatte. Verder etend was ook in mijn loempia erg weinig vlees te zien. Kortom erg teleurstellend !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Patrick
23 January 2022
A wolters
22 January 2022
Hindriks
21 January 2022