Reviews from Restaurant Ou Hai Groningen

Recent reviews

5.0
Paul
Yesterday

Eten was prima alleen voortaan beter kijken bij het tijdstip qua gewenste bezorgtijd. Half uur te vroeg bezorgd dus bij thuiskomst van de eters was het eten koud

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ruben
Yesterday

Goede kwaliteit eten en erg snelle bezorging!

Petra
Yesterday
Janny
12 May 2022

Bezorging goed ! Eten heerlijk en warm!echt een aanrader!

Junyu
10 May 2022

Delivery was on time. Food is disappointing. I ordered a Sichuan dish Mapo toufu. This dish should be prepared with soft toufu and spicy but this restaurant uses firm fried ones and not spicy at all. Plus the toufu used is not fresh at all, it smells like the toufu is badly rotten. This dish ended up in our garbage bin after one bite.

Hans
9 May 2022

🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

Goot
6 May 2022

Alles was lekker in goed warm top

Jolanda
4 May 2022

De bestelling was bijna 2 uur te laat ,dat vindt ik echt schandalig

Hans
4 May 2022

Snelle bezorging en alles vers en goed warm

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

jacqueline
2 May 2022

eten was prima, alleen duurde erg lang voor het er was. Bijna anderhalf uur. Een berichtje was handig geweest, gewoon om te melden dat het erg druk was en het langer duurde, nu wisten we niets en dan word je niet vrolijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bossenbroek
1 May 2022
Frans
29 April 2022

Eerste keer hier besteld het eten was zeer goed en en op tijd bezorgd volgende keer weer

Nicky
28 April 2022
Henk D
26 April 2022

Prima kwaliteit evenals de bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bert Hoekstra
25 April 2022

duurde meer dan 1,5 uur voordat het eten was gearriveerd, volgende keer toch maar ergens anders bestellen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Arnold Van der Goot
22 April 2022

Top👍

Hans
21 April 2022

Zeuren om een review wordt NIET gewaardeerd.

Hans
15 April 2022

Toppie

Andre Doddema
12 April 2022

Bestel en geniet!

Jouke
11 April 2022

Lekker eten niet al te duur, erg vriendelijke mensen. Eerst nam ik altijd 'babi pangang cobi', maar die was er niet meer. Daarom ging ik dit keer voor 'Babipangang met pikante saus'. Erg lekker. Zeker een aanrader.

Flank
10 April 2022

Lekker eten genoeg voor 4 personen maaltijd voor 2 pers besteld

Victor
7 April 2022

Heerlijk

Roan
7 April 2022

Fijn eten en op tijd bezorgd

Ruth
7 April 2022

Het maakt niet uit wat we bestellen, het is altijd lekker en (meestal) ook snel bezorgd.

H. Devries
6 April 2022
S Duursma
4 April 2022

Erg lekker.

Fennie De jonge
3 April 2022

Was een kwartier eerder dan verwacht 👍🏻

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dannoe
3 April 2022
Jet Hassing
3 April 2022

altijd lekker en goede service

Zeedijk
2 April 2022

Prima kwaliteit

Anoniem
2 April 2022
Mike Smid
1 April 2022

Eten was super lekker! En sneller bezorgd dan verwacht

Goot
1 April 2022

Alles lekker en goed warm top

Jaymi
1 April 2022

Was erg lekker, en goed vlees. Bedankt!

Jane
31 March 2022

Het was weer heerlijk!

Luna
27 March 2022

Het eten was lekker, maar de bezorging erg vroeg

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Arianne
27 March 2022

Heerlijk zoals zo vaak!

Giuseppe
27 March 2022

Zoals altijd weer toffe service!

Rafael
26 March 2022
Lucas
25 March 2022
Joke van Velthoven
24 March 2022

Ik heb geen kritiek en genoten van het eten. Groet Joke van Velthoven

Megha
24 March 2022

Het was werkelijk waar vreselijk, heb wel eens betere betrekkingen gekregen. Ten eerste niet compleet. Heel slordig en ruig in gepakt het lekte en het was totaal niet vers bah niet meer hier bestellen

Marynthe
21 March 2022

Heerlijk zoals altijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fera kuipers
21 March 2022

vriendelijke bezorging en op tijd verder was het eten heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gea
21 March 2022
Ruben
19 March 2022
Robbie
18 March 2022

De smaak is altijd goed, het personeel is vriendelijk en denkt mee, en de bezorging was snel en netjes

Muggy
18 March 2022

Eerder gebracht dan afgesproken .Top!en was weer heerlijk

jacques
15 March 2022
Thomas
13 March 2022

Was heerlijk. Goede bezorging en zoals gebruikelijk weer een ruime hoeveelheid eten. Gevraagd of het eten kwam om 18:45 en bezorger kwam precies toen aan. Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter
13 March 2022
Hemminga
12 March 2022

Smakelijke maaltijd, ruim voldoende. Maaltijd goed verpakt en warm afgeleverd. Levering kwam wel 25 minuten te vroeg.

Diana
12 March 2022
Marcel Top
11 March 2022

Altijd goed! Ruime porties, goed op smaak, snel bezorgd en goed heet

Roberto Pillitu
11 March 2022
R Muller 0634454980 en G van Walree
9 March 2022

Het eten was koud/lauw.Saus Veels te veel en te dik en smakeloos saus over de BP en foeiyonghai. Rijst was oud kloetjes. Algehele smaak is echt waardeloos. Ik heb na paar happen weggegooid. Vaak wat bij Ou Hai besteld , tot nu toe altijd goed tot heel goed.

Hans
6 March 2022

Ou Hai is alles zoals het moet wezen Top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

TdJ
6 March 2022
Axel
5 March 2022

45 minuten te laat en lauw

Astrid Greven
5 March 2022
Goot
4 March 2022

Alles weer lekker en genoeg voor ons tweeën Top.

Nico en Jannie.
4 March 2022

Heel lekker gegeten, zoals altijd. bezorging nog voor de afgesproken tijd.

Jeroen Koning
4 March 2022

Heerlijk vers!

Stefan Duursma
28 February 2022

Heerlijk.

Barr
28 February 2022

Makkelijk online bestellen en snel klaar. Het heeft heerlijk gesmaakt en prima kwaliteit.

Tatjana
27 February 2022
Anne
24 February 2022

Wederom echt heerlijk gegeten! Loempia iets te vet

Bartelink
23 February 2022

Heerlijk gegeten. Alles goed warm en snel geleverd!

Kevin
21 February 2022

Door weer en wind nog altijd zeer vriendelijk tijdens het bezorgen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Miranda
19 February 2022

Top bezorging.👍

marian hesseling
18 February 2022

Heerlijk gegeten Alles was perfect Goede bezorging

Trijntje
17 February 2022

Snel en goed eten, die heerlijke grote loempia’s gevuld met verse groente en lekkere blokjes ham.

Jelle Ruben
17 February 2022

Bezorging netjes op tijd, eten was erg lekker. En zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik bestel. Tot snel.

Henk D
14 February 2022

Was goed.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Laurens
13 February 2022
Goot
11 February 2022

Top en lekker

A van Dijk
10 February 2022
Johan I
9 February 2022

Super snelle service en heerlijk eten. Was zelfs 10 minuten eerder dan gepland

Hans
7 February 2022

Altijd lekker en op tijd geleverd

Renger Afman
6 February 2022

Volgens uw melding zou het eten om19.00 bezorgd worden. Het was er uiteindelijk om 19.45 uur. De pangsit was zo goed als koud en taai geworden. De loempia was ook lauw en met een slappe korst. Het overige eten was ook teveel afgekoeld. Heel jammer, want bij eerdere bestelling was onze ervaring veel beter.

Ruben
5 February 2022

Lekker eten en op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar!

Andre Doddema
2 February 2022

Weer een ware traktatie!

Eugenka
2 February 2022

Het eten is altijd goed

S. Duursma
30 January 2022

Erg lekker.

Hamminga
29 January 2022

Het eten is altijd lekker, en hele vriendelijke bezorgers. Echt een aanrader.

Jan Wiltens
29 January 2022

Babi pangang was lekker, maar beetje flauw van smaak. Erg lekker gegeten hoor!

Jouke
28 January 2022

Top restaurant, zeker een aanrader. Super aardig mensen

M
26 January 2022
Miranda
24 January 2022

Top chinees. En snel geleverd, en top bezorging.

Niels Zijlstra
24 January 2022

Beste uit Groningen!

H.I. Damkat
23 January 2022

Het was deze keer erg teleurstellend . Dat zijn wij niet van u gewend. Wij hadden o.a. twee loempia's speciaal besteld en tijdens het eten daarvan bleek dat vergeleken met die van mij haar loempia bijna geen vlees bevatte. Verder etend was ook in mijn loempia erg weinig vlees te zien. Kortom erg teleurstellend !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Patrick
23 January 2022
A wolters
22 January 2022
Hindriks
21 January 2022
Anoniem
20 January 2022
Shannon
19 January 2022
Hans
16 January 2022

Altijd top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Christi Brouwer
16 January 2022

Voor 16 u gaf ik mijn bestelling op via hun website. Even na 16 u werd ik gebeld met excuses van hun kant...de bezorgers kwamen pas vanaf 16.30 u en direct de 1ste bezorging is voor/van mij. Echt top service en heerlijk eten. ⭐⭐⭐⭐⭐ Bedankt!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Berekindje
15 January 2022

Jammer dat wij de kroepoek niet hebben ontvangen. Is wel voor betaald. Het eten was lekker.

Goot
14 January 2022

Top en lekker

Giuseppe
14 January 2022

Zoals altijd was de tja sieuw & magere spek verrukkelijk!

Bram Eggens
10 January 2022

Het eten was zoals altijd weer zalig! De bezorging liet te wensen over. 1 bezorger aan het werk terwijl het erg druk was. heb ruim 2,5 uur gewacht op het eten. Ook na belletje verwachtte de vrouw dat het half uurtje zou duren. duurde nog ruim een uur. was nog wel gebeld toen het er aankwam met excuses

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Henk D
10 January 2022

Het was prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

John Jager
10 January 2022

Te lang moeten wachten!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marjolien
9 January 2022
Erik
9 January 2022

Ondanks dat de bezorger erg vriendelijk was, heb ik 1 uur en 50 minuten op het eten moeten wachten. Bizar. Zo lang heb ik nog nooit meegemaakt. Het eten smaakte wel weer verrukkelijk, vandaar dat de kwaliteit wel 5 sterren krijgt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

isabel wagenaar
9 January 2022

wil graag contact eigenaar.

Hopman
9 January 2022

Het eten is prima. Degene die het bezorgd ook zorgvuldig. Maar het kwam een half uur later dan de geplande tijd.

Maarten
7 January 2022
Fam.Cazemier
5 January 2022

Dit was (gelukkig) de eerste x dat het eten ongeveer 45 min te laat was...dan de afgesproken tijd en er zat een klein stukje bot/harde kraakbeen in mijn loempia ..ik heb het niet gemeld omdat ik tot nu toe altijd goed eten kreeg en optijd...en dat het om een incident gaat...stel me niet teleur bij de volgende x

Sam
4 January 2022

Bami was niet zoals moet.

Ramses
3 January 2022
A.Hilbrands
2 January 2021

Bezorging op tijd.En een geweldige service voor een aangepaste menu👍😊

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kuipers
2 January 2021

Altijd smaakvolle gerechten met verse ingrediënten en een snelle bediening.

J Giesen
2 January 2021

Snel bezorgd op deze drukke dag en het eten was geweldig lekker. ik bestel hier al jaren lang en zal dat in de toekomst zeker blijven doen.

J
1 January 2021

Het eten was erg lekker. De bestelling kwam 45 minuten later als aangegeven.

Arjen
1 January 2021

Kwaliteit van eten verdiend 4 sterren. Wederom niet gekregen wat we besteld hebben. Dit keer klopte het voorgerecht niet. Jammer anders 4 sterren

Esther Top
31 December 2021
Prins
30 December 2021

Prima

Thea
30 December 2021

We hebben weer heerlijk gegeten,!

Jonker
27 December 2021

Het is top

Ineke Huizinga
26 December 2021

Het bestelde eten t.w. Foe Young Hai Chinese Garnalen, Bami Goreng Saté en Loempia Speciaal was weer prima van kwaliteit en erg lekker! Dit is wat we al jaren gewend zijn van Ou Hai.

henk beuker
26 December 2021

het was lekker, goed verpakt, en lekker optijd een is voor herhaling vatbaar groet henk

Deelstra
25 December 2021

Heerlijk eten en ondanks de drukte op tijd bezorgd, mijn 91 jarige moeder heeft genoten van jullie eten.

Goot
25 December 2021

Alles top en ook met de kerstdagen 👍

Pieter
25 December 2021

Sinds onze eigen chinees restaurant er mee gestopt is( kota radja ) zijn we zeer tevreden over Ou Hai zelfde kwaliteit en smaak

Lenny
25 December 2021

Eten is goed! Bezorging duurt soms lang, maar als je er rekening meehoudt is dat geen probleem. Voor ons is het waard om te wachten. Bezorging is vriendelijk.

Shannon
23 December 2021

Super lekker eten

EJM
23 December 2021
Mevrouw.Cazemier
22 December 2021

Super op tijd..top.... en qeer heerlijk...op naar de volgende x

Riemer Wouda
22 December 2021

veelste duur geworden en zit ook minder in de bakjes heb ik het idee. Erg lekker maar niet meer te betalen. Helaas de laatste keer dat ik bij jullie heb besteld. Ook 20 minuten wachten na de opgegeven tijd om af te halen doet ook niet veel goeds natuurlijk

jacques
20 December 2021
Bolt
20 December 2021

Weer heerlijk gegeten

Alice
20 December 2021

Zalige combi, aangeklede loempia en tomatensoep, alles was weer zalig, de dame die bezorgde met een grote glimlach, heel aardig.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bert Zijlstra
18 December 2021

Al jaren en zeer goed te eten menu’s

Robert Meijer
16 December 2021

Vers, smakelijk en stipte bezorging als altijd. Nog steeds de beste ‘Chinees’ in town!

J.
15 December 2021
Ruth
13 December 2021

Heerlijk gegeten als altijd.

Andre
13 December 2021

Snel en goed

Jolanda
11 December 2021

Het eten was weer heerlijk en de bezorging was precies op de afgesproken tijd

Joyce
10 December 2021
Nico en Jannie.
10 December 2021

De tjap tjoy, foe yong hai en babi pangang was heerlijk en de bezorging op gevraagde tijd.

Jolinde
10 December 2021
Lap
6 December 2021

Net als voorgaande keren; goed en altijd voldoende te eten en 1 van de weinige die ook bezorgd op het aangegeven tijdstip.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

I.R.
6 December 2021

Het eten was (weer) lekker. Helaas moesten we meer dan 30min. op de bezorging wachten, terwijl de bestelling 3,5uur eerder geplaatst was. Dit was helaas niet de eerste keer dat we zo lang moesten wachten.

Jane
6 December 2021
R. Mullet
5 December 2021

Heel lekker. Goed van smaak

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marjan
5 December 2021

Heerlijk van smaak, veel verse groente in de tjap tjoi en heerlijke daging smoor.

Hannie Bloem
5 December 2021

Eten is altijd erg lekker en hier heet nog. De bezorging is meestal goed maar gisteren bijna 2 uur op het eten moeten wachten.

Jarco
5 December 2021
Fam.Cazemier
4 December 2021

Van ouds lekker tot de volgende x

terry jonker
4 December 2021

veel te laat gekomen 1 uur te laat

Sjoerd Frenay
4 December 2021

Iets langer gewacht dan afgesproken, maar dat werd ruimschoots goedgemaakt. De gebakken bananen waren prachtig goudbruin en de Babi Pangang super mals en lekker veel! En een aardige bezorger.

Meta Rijskamp
3 December 2021

We hebben bijna 2 uur op onze bestelling moeten wachten. Weet dat bezorger hier niks aan kan doen maar 2 uur wachten op je eten is onacceptabel

Erik
3 December 2021

Heerlijk gegeten. nog wel een kleine tip... doe een koud colablikje niet in de zelfde tas als het warme eten...

Otjeh
3 December 2021

We merken de laatste 3 keren dat het niet goed gaat met de bezorging, een uur wachten kan en mag gewoon niet. Zonder excuus of compensatie. Het is druk dat snappen wij maar wij gaan na 10 jaar klant zijn geweest opzoek naar chinees.

Ben
2 December 2021

Heerlijk gegeten!

Jelmer
1 December 2021
Jacqueline
30 November 2021

Het eten is top. Bezorgen is helaas keer op keer drama. Nooit op tijd, vaak meerdere malen achteraan bellen waar t blijft. Erg jammer.

Ben
30 November 2021

Heerlijk gegeten!

H
29 November 2021
Henk Damkat
28 November 2021

Het was zeer naar onze tevredenheid en heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

N
28 November 2021
Jan B
28 November 2021

Het was weer heerlijk!! Nasi en tjaptjoy foeyonghai met saté.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Desiree Meeuwsen
27 November 2021

Bestelling is een uur te laat geleverd, nat en lauw nadat ik er 2x achteraan heb gebeld. Bezorger was wel erg vriendelijk. Jammer dat het zo is gegaan!

Jeroen
27 November 2021

Eten was weer heerlijk. Jammer dat het bezorgen twee uur duurt terwijl je een mail krijgt dat het drie kwartier duurt.

peter
23 November 2021

prima eten en keurig op tijd. top!!!

Stef
22 November 2021

18.05 besteld. 18.55: uw bestelling is onderweg. 19.41: gebeld. De bestelling was onderweg werd er gezegd. 20.11: nog maar een keer gebeld, want nog geen eten. Geen sorry, wel hard gelach. Bijzonder. Smaak eten verder prima.

Marnix
22 November 2021

Heerlijke gerechten, lekker warm Zeer vriendelijk personeel in het restaurant

Simone
19 November 2021

De bestelling is een half uur te vroeg bezorgd! Helaas was iedereen nog niet thuis waardoor het eten koud is geworden. Aangegeven aan de bezorger, maar hij moest het nu bezorgen hij. Erg jammer!

Carel
18 November 2021

Super lekker alles weer perfect. Beetje late bezorging. Maar zo goed, daar kan ik wel even op wachten.

Jane
17 November 2021

Het was weer heerlijk. Lekkere krokante verse groentes en volle smaken.

Marianne Veldman
15 November 2021

De babi pangang was vreselijk, alleen maar vet spek!. We moesten wel heel erg lang wachten op de bestelling. Jammer dat waren we niet gewend.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ier
14 November 2021

Lekkere loempia gegeten met een goede krokante korst. De bestelling was wel een kwartier later dan gepland helaas.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kees
14 November 2021

Toch erg late bezorging deze keer. Wel netjes excuus hiervoor.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rits
14 November 2021

Ou Hai, de lekkerste bezorg Indisch/Chinees van Groningen. Een echte aanrader!

Stefan Duursma
13 November 2021

Erg lekker!

Goot
12 November 2021

Alles top en lekkere 👍

RS
11 November 2021

Steeds minde kip in de gerechten; bestel hier al meer dan 10 jaar; zo jammer!

H.I. Damkat
11 November 2021

Prima

Parkweg
10 November 2021
Nadia
9 November 2021

Het heeft even geduurd, maar het was het wachten waard. Heb zoals altijd heerlijk gegeten. De bezorger was weer heel vriendelijk en het eten was goed warm, dus wij konden meteen eten.

Ramses
8 November 2021

Goed eten, veel. Jammer dat er witte rijst bij zat ipv bestelde nasi. Bezorging 15-20 min later. Wel warm.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

A. Bock
8 November 2021

Prima! Keurig op tijd en erg lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Karina
7 November 2021

Het was heerlijk en goed heet. De bezorging was netjes op tijd. We bestellen altijd bij Ou Hai omdat we al jaren goede ervaringen met hun hebben.

Jan de Boer
6 November 2021

Super

PK
6 November 2021

Beste Chinees van Groningen en misschien wel de rest van het land

Fam.Cazemier
3 November 2021

Top

Ruth
31 October 2021

we hebben lekker gegeten (zoals altijd)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Henk Damkat
31 October 2021

Prima, niets dan lof.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dijk
31 October 2021

Ach beetje laat. Best lekker.

Rom
30 October 2021
Miranda
30 October 2021

Dik tevreden.👍

André
29 October 2021
Johan I
27 October 2021

Zoals altijd, heerlijk gegeten en heet bij aankomst.

Jacqueline
25 October 2021

Het eten is vers echt een compliment waardig. Correcte bezorging, vriendelijke jongen sowieso een fooitje waard.

theo Buissink
25 October 2021

De allerlekkerste loempia die ik in vele jaren gegeten heb. Grote klasse.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Erik
24 October 2021

gewoon super

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Grosman
24 October 2021

2 keer een foutje zie e-mail

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

R
24 October 2021
Miriam
24 October 2021

Het eten was super lekker, echter duurde de levering wel meer dan 1.5u...

Sam
21 October 2021
Shannon
20 October 2021

Goed eten en snelle bezorging!!

Jan B
16 October 2021

Het was weer heerlijk, heb besteld voor twee personen Bami speciaal.

De Jager
14 October 2021

Super

Jacques Strikwerda
12 October 2021

Keurig op tijd bezorgd en heerlijk gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hannah
11 October 2021

Wij bestellen hier altijd Chinees. Super lekker eten!!!

A noniem
11 October 2021

Smakelijk, goede porties. Tjap Tjoy kon wat meer zout gebruiken

Alexander
11 October 2021

Tomatensoep mag iets minder zout! Verder fantastisch weer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Annet
11 October 2021

We hadden aangegeven graag om 19.00 bezorgen, het eten was er 18.40, beetje te vroeg voor ons. Geen heel groot probleem gelukkig, maar vandaar drie sterren. Het eten was heerlijk, bedankt tot de volgende keer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Simone den Ouden
11 October 2021
Ruth
10 October 2021

snelle bezorging en lekker gegeten zoals altijd

Gerda Kok
10 October 2021

Heerlijk, alleen jammer dat het niet bezorgd wordt in Beijum

Nina
9 October 2021
S. Duursma
9 October 2021

Erg lekker.

Marjolien
9 October 2021
Fam.Cazemier
8 October 2021

Mooi op tijd.....zo als altijd super lekker...ik zeg..tot de volgende x

Ramona
4 October 2021

Het duurde meer dan een uur voor wij ons eten kregen. Na gebeld te hebben werd het ineens wel bezorgd. Maar het eten was zeker lekker en nog wel warm gelukkig.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ana
27 September 2021
Janneke
27 September 2021

Graag meer op tijd bezorgen. Vorige keer zaten de sushi's helemaal door elkaar.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

T meijer
26 September 2021
J.Peters
26 September 2021

heerlijke smaak bezorging op tijd

Joyce
24 September 2021

Altijd geweldig eten en heel erg snel bezorgd. Als ze iets vergeten staan ze binnen 10 minuten weer voor je deur. Aanrader!!

J.O.Raatjes
24 September 2021

Eten was heerlijk en zelfs voor de afgesproken tijd bezorgd door een vriendelijke medewerker.

Fam.Cazemier
22 September 2021

Ik zou zo zeggen tot de volgende x twas weer heerlijk!

Jan B
19 September 2021

Nasi speciaal Ou hai en loempia met daging roedjak! Het was weer heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

peter
19 September 2021

heerlijk gegeten bezorging prima aanrader!!!

Anne
18 September 2021

Heerlijk gegeten! Babi pan gang idd wat zoet maar verder zeer goed

Andre
17 September 2021

Helaas was de pinda saus om gevallen tijdens de bezorging

Jan Woering
16 September 2021
Maurits Commers
16 September 2021

Heerlijk en ruim voldoende. Het gratis drankje mag voortaan wel gekoeld want warme Cola is niet lekker.

JR Goed
16 September 2021

De babi pangang viel dit keer heel erg tegen. Teveel te zoete saus; vlees van matige kwaliteit, veel te veel vet; verhouding saus, atjar, vlees klopte niet. Hoop dat dit een eenmalige misser is, anders zoek ik naar een andere chinees

Eugenka
15 September 2021

Het eten was heerlijk

Iris
13 September 2021

Ou hai is onze standaard keuze als we lekker, veel en voor een goede prijs willen eten. De kwaliteit is altijd TOP! En voor een student is het voor dit geld zo’n 2-3 dagen eten, dus echt een superdeal!

K Vaartjes
13 September 2021

Dikke prima.. vooral de daging smoor

Froukje Van der lei
12 September 2021

Eten was lekker helaas niet samen kunnen eten omdat de bestelling niet compleet was later na bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Imke
10 September 2021
Anoniem
10 September 2021
Arnold Van der Goot
10 September 2021

Alles top.

Sita
9 September 2021
Fam.Cazemier
9 September 2021

Voor de 1ste x iets besteld bij hun...en ik kan niet anders zeggen/typen ..het was verrukkelijk..voor herhaling vatbaar ..tot de volgende x

Johan
27 August 2021

Als van ouds, heerlijk gegeten. Grote porties en heet bij aankomst. Prijs is meer dan redelijk.

Henk Damkat
27 August 2021

Voortreffelijk van smaak, heel lekker.

Agnes
23 August 2021

Heerlijk gegeten, lekkere smeuïge stoofvlees: een aanrader👍

Marian Volckmann
23 August 2021
Marja
20 August 2021

Lekker eten, op tijd bezorgd en genoeg.

Marieke
20 August 2021
MJCE
18 August 2021
Darryl
16 August 2021

Top! Hier bestel ik vaker.

Rebecca
15 August 2021
Mirella
15 August 2021

Voor het eerst bij dit restsurant besteld daging smoor en kip kerrie Rijkelijk gevuld met vlees en het smaakte heerlijk voor herhaling vatbaar

Anoniem
14 August 2021
F. Van der Wal
14 August 2021

Weer eens een nieuwe chinees geprobeerd. Lekker gegeten: de babi pangang/ketjap was verrassend knapperig. Lekkere gebakken banaan. Jammer dat het beloofde gratis drankje (cola) er niet bij zat, maar gelukkig was er nog cola in huis. Dat hoort bij Chinees eten :-)

Jos
11 August 2021
SD
7 August 2021

Altijd vlot bezorgd en heerlijk eten

Goot
6 August 2021

👍👍

Nico en Jannie.
6 August 2021

Babi Pangang was heerlijk en nog goed warm. bezorger was op de afgesproken tijd.

Ageeth
6 August 2021
Andre
5 August 2021
Roberto
4 August 2021
Annegien Coenen
3 August 2021

Helaas werd het eten ietwat laat bezorgd, omdat de bezorger ons huis niet kon vinden. Echter was het een zeer vriendelijke bezorger. Eten was nog goed warm, lekker gegeten. Mijn miste alleen de poedersuiker op de gebakken banaan ;-)

Dgee
2 August 2021

Het recept van de babipangang is veranderd… helaas, teveel tomattig? Graag weer terug naar oude recept!

Arend Stoelwinder
29 July 2021

Heerlijk en snelle bezorging

F
29 July 2021
Sietske
26 July 2021
Irma
26 July 2021
Hofman
26 July 2021

De menu voor 2 personen erg lekker , je kan zelf een keuze maken. Maar wat wij tot nu toe hebben gehad was dikke pluim.

Brouwer
23 July 2021

Eten was goed en heerlijk warm. Bezorging was keurig! Bedankt!

René
23 July 2021

Het was heerlijk. Niet te dikke stukken en goed warm. De bezorger was vriendelijk en op tijd.

Jan B.
22 July 2021

Had Bami speciaal willen bestellen maar kreeg Nasi speciaal, klein type fout ? Maar het eten was weer goed.

Rolf Hamminga
21 July 2021

Altijd lekker en vriendelijk personeel.

Andre Doddema
20 July 2021

Wederom zeer tevreden!

Adam
18 July 2021

Heerlijk zoals altijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Th.Deddens
18 July 2021

Prima,

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hiba
18 July 2021
Erik
11 July 2021

Uitstekend!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

S.Balsters
10 July 2021

Lekker gegeten en snel bezorgd